Aijala

Pitkään kaivattu ja kauan etsitty tukikohta reserville löytyi. Tuusulan kunta vuokrasi Rusutjärvellä sijaitsevan Aijalan reservijärjestöjen käyttöön. Reserviupseerikerho toimi asiassa sopija osapuolena. Käytämme tilaa yhteistyössä Tuusulan reserviläiset ry:n kanssa.

Tietojemme mukaan Aijala on alun perin Helsingin Yliopiston tutkimuskäyttöön tehty. Myöhemmin se on ollut mm. partiolaisten käytössä ja jäänyt sen jälkeen täysin hoitamatta ja vaatii siksi kosolti kunnostustyötä. Hyvinä puolina voidaan pitää sijaintia aivan Rusutjärven rannassa, sähköjä ja saavutettavuutta myös talvella. Rakennuksessa on takkatupa, sauna ja yläkerrassa huone. Heikkokuntoisia ulkorakennuksia on jo talkoovoimin purettu. Sähköliittymä on otettu käyttöön ja kunnostustyöt aloitettu. Toistaiseksi mitään vakavia vaurioita ei ole ilmaantunut mutta vanhaan rakennukseen pitää aina suhtautua varauksella. Onnistuessaan projekti tuo reserviläisille ympärivuotisen kokoontumispaikan viihtyisällä ja helposti tavoitettavissa olevalla paikalla.

Talkoo vaatii tekijänsä. Ettei projekti jäisi vain kahden puheenjohtajan epätoivoiseksi työnäytteeksi, toivon jokaisen jäsenemme osallistuvan omalla ja kaverinsa panoksella töihin. Kaikkien kädentaidoille riittää töitä. Tavoitteemme on saada paikka jäsenistömme käyttöön vielä tälle kesälle ja ”näyttökuntoon” juhlavuodeksi 2017.

SEURAAVA TALKOO: Ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Rakennustarvikkeita, maaleja, työsuorituksia otetaan mieluusti vastaan.

Terveisin,

Harri Majamäki
050 584 6020

WP_20160414_011WP_20160420_001WP_20160421_005WP_20160421_012