Urheilu

Kerhon urheilutoiminta

Osallistumme aktiivisesti piiritason reserviläisurheilutapahtumiin kuten maastokilpailuihin, ampumahiihtoon ja -suunnistukseen.  Vuonna 2019 osallistuimme kerhon omalla joukkueella Jukolan viestiin. Tästä on tarkoitus luoda jokavuotinen perinne.  Kerho tukee jäsentensä osallistumista piiritason urheilutapahtumiin osallistumismaksujen osalta.  Myös Jukolan viestin osallistumismaksu on maksettu kerhon toimesta.

Kerhon Jukolan viesti 2019 -joukkue

Harjoittelu Taistelukoulun liikuntasalilla

Taistelukoulun liikuntahalli ja kuntosali ovat käytettävissä MPK:n reserviläisten vuorolla sunnuntaisin klo 17-21. Käyttäjien tulee ilmoittautua tilojen käyttäjiksi MPK:n sivuilla (”Koulutukset” osion kohdassa ”Liikunta” ja siellä ilmoittautumispaikassa ”Reserviläisten liikuntavuoro 2020”).  Yksi ilmoittautuminen vuodessa riittää.

Liikuntahallissa voi pelata mm. lentopalloa, koripalloa, sählyä, sisäjalkapalloa sekä sulkapalloa.

Toimintaohjeet tilojen, välineistön ja laitteiden osalta löytyvät tiloihin johtavan eteisen ilmoitustaululta. Koska olemme vieraina puolustusvoimien tiloissa tulee muistaa, että puolustusvoimat on tilan ensisijainen käyttäjä ja annettuja ohjeita tulee noudattaa erittäin tarkasti.

   Varusteleka 2021 marssi

PV:n lihaskuntotesti

 

Urheilua ja liikuntaa koskevissa asioissa ota yhteyttä:

Urheilu-upseeri

Ari Lahdenkauppi
ylil res
050 592 9509
[email protected]