Jäseneksi liittyminen

Jäsenyytemme Suomen Reserviupseeriliitossa (RUL) sekä Sininen Reservi ry:ssä avaa ovia monipuoliseen maanpuolustusharrastukseen. RUL kokoaa yhteen yli 28 000 suomalaista reserviupseeria reiluun 300 yhdistykseen maa-, meri- ja ilmavoimista ympäri Suomea. Sininen Reservi ry toimii puolestaan noin 30 reserviläisyhdistyksen yhteistoimintajärjestönä merellä ja rannikolla. Kauttamme pääset osallistumaan myös esimerkiksi Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) merenkulkukoulutukseen.

Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä jäsenlomakeen maanpuolustusrekisterissä osoitteessa https://maanpuolustusrekisteri.fi/rul/JasenyysIlmo.aspx. Valitse lomakkeella kerhoksi Reservimeriupseerit. Lisätietoina voit ilmoittaa, millaisesta toiminnasta olisit kiinnostunut.

Toiminta-sivulla voit tutustua toimintamme eri osa-alueisiin, ja kalenterista löytyvät tulevat tapahtumat. Jäsenetuna saat Helsingin Reserviupseeripiirin julkaiseman Helsingin Reservin Sanomien ja valtakunnallisen Reserviläislehden lisäksi Rannikon Puolustaja -lehden vuosikerran kotiisi. Rannikon Puolustaja on meri- ja rannikkopuolustuksen merkittävin ja pitkäaikaisin ammatti- ja jäsenlehti.

Vuoden 2021 jäsenmaksumme on varsinaisilta jäseniltä 59 € ja alle 30-vuotiailta nuorisojäseniltä 29 €.