Tuotemyynti

Ostamalla tuotteitamme tuet merellistä reserviläistoimintaa. Myynnissä on veneviirejä, arvomerkkilaattaan sopivia olkainleijonia ja pikeepaitoja.

Veneviirit

Henri Havulinna, puh. 040 552 9136, havulinna.henri(at)gmail.com. Viirin hinta on 50 €/kpl sisältäen postituskulut. Ilmoitathan tilatessasi reserviupseerikurssisi numeron.

Upseerin veneviiri
Reserviupseerit ja kadettiupseerit voivat lunastaa itselleen Upseerin veneviirin.

 

 

Meriupseerin veneviiri
Merisotakoulun käyneet Helsingin Reservimeriupseerit ry:n jäsenet ovat oikeutettuja lunastamaan itselleen Meriupseerin veneviirin.

 

Arvomerkkilaatan olkainleijonat

Päällystakkien m/30 ja m/08, puseroiden ja pusakoiden, merivoimien hellepuvun m/30, paitapuseroiden ja villapaitojen olkapoleteissa käytetään arvomerkkilaattoja, joihin on kiinnitetty kaluunanauhat tai metallikulmat. Merivoimien upseerien, erikoisupseerien ja opistoupseerien arvomerkkilaatoissa on 10 mm ylimmän kaluunanauhan yläreunasta tai muuten sopivalla tavalla arvomerkkilaatan yläosassa metallinen, 35 mm korkea olkainleijona.

Kauttamme voit hankkia arvomerkkilaattaan sopivia olkainleijonia kätevästi pareittain. Tilaukset: Henri Havulinna, puh. 040 552 9136, havulinna.henri(at)gmail.com. Hinta 10 €/pari, postikulut lisätään hintaan.

Pikeepaidat

Merellinen tummansininen ryhdikäs pikeepaita yhdistyksen logolla. Miesten mallissa on kolme nappia ja naisten mallissa neljä. Miesten koot XS – XXXL ja naisten XS – XXL. Paidat ovat varsin tyköistuvia, joten suosittelemme valitsemaan mieluummin normaalia kokoasi suuremman koon. Huom. Tällä hetkellä varastossamme on jäljellä seuraavia kokoja: naisten L sekä miesten L, XL ja XXL.

Tilaukset: Henri Havulinna, puh. 040 552 9136, havulinna.henri(at)gmail.com. Hinta 50 €/kpl, postikulut lisätään hintaan.