Kalenteri

Helmikuu 2020
m t k t p l s
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1

Toiminta

Järjestämme koulutuksia, toimintapäiviä, erilaisia esitelmiä sekä vierailuita merellisiin yrityksiin, organisaatioihin ja tapahtumiin. Aktiivijäsenemme ovat omien kurssiemme lisäksi kouluttamassa monissa merivoimien harjoituksissa ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla. Vaalimme meriupseeriperinteitä virallisissa tapahtumissa, mutta myös kevyemmin erilaisten juhlien merkeissä.

Yhteysupseeritoiminta ja merelliset koulutukset/harjoitukset ovat päätoimintaamme. Sinisen Reservin alaisuudessa toimiva yhteysupseeriviirikkö tukee Merivoimien toimintaa ja mahdollistaa isojenkin laivastovierailujen järjestämisen maassamme. Käytössämme olevalla linnakevene Lavansaarella yhdistyksemme jäsenet pystyvät ylläpitämään ja kehittämään sotilasmerenkulullisia taitoja sekä merimiestaitoa ja pystyvät siten tarvittaessa toimimaan merenkulun kouluttajina.

HRMU järjestää ohjatut ammuntavuorot joka toinen viikonloppu Töölöntorin ampumaradalla. Yhdistyksellä on myös omaa kalustoa lainaksi aloitteleville ampujilleen. Yhdistyksen jäsenet pääsevät erikseen sovittaessa kokeilemaan myös isompi kaliiperisia käsiaseita. Ampujien aktiivisuus on ollut nousussa viimeisen puolen vuoden aikana.  HRMU:n ampumaupseerit pitävät ammuntavuorot aina ohjatusti, turvallisuus ensisijalla.

Yhteysupseeritoiminta

Linnakevene

Ammunta

Merikilpailut

Perinnetoiminta

Jos jokin ylläolevista toiminta-alueista kiinnostaa sinua niin  yhteydenotto -sivulta saat suoran yhteyden alueesta vastaavaan henkilöön.