Tutustumisilta

Kiinnostaisiko sinua sotilasmerenkulun harjoittelu tai yhteysupseeritehtävät, mutta et oikein tiedä, millaista toiminta on käytännössä? Oletko liittynyt jäseneksemme hiljattain ja haluaisit kuulla, mitä kaikkea vapaaehtoinen meripuolustus tarjoaa? Onko Suomenlinnan upseerikerho sinulle vielä toistaiseksi tuntematon paikka? Vai haluaisitko vain viettää mukavan torstai-illan meripuolustushenkisessä seurassa?

Mikäli vastaus yhteenkin edellä mainituista kysymyksistä on myönteinen, olet lämpimästi tervetullut Helsingin Reservimeriupseerien tutustumisiltaan Suomenlinnan upseerikerholle torstaina 6.10.2022.

Tapaamme Kauppatorilla Suomenlinnan lauttaterminaalin luona klo 17.50, josta siirrymme klo 18.00 lähtevällä lautalla Suomenlinnaan. Upseerikerholla yhdistys tarjoaa osallistujille juomat, ja kerhon baarimenulta on mahdollista tilata omakustanteista iltapalaa.

Tutustumisilta tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua toisiin yhdistyksen jäseniin ja kuulla aktiiveiltamme lisää vapaaehtoisesta meripuolustustoiminnasta. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita ikään ja kokemukseen katsomatta – voit pyytää mukaan myös reserviupseerituttavasi, joka ei ole vielä löytänyt tietään yhdistyksemme jäseneksi. Suosittelemme osallistumista erityisesti yhdistykseen hiljattain liittyneille.

Pyydämme ilmoittautumaan tutustumisiltaan nuorisoupseerillemme Lasse Mäelle viimeistään tiistaina 4.10. sähköpostilla osoitteeseen lasse.maki(at)outlook.com.

Alkaa6 loka 2022 18:00 Sijainti
Loppuu6 loka 2022 20:30 Osoite
Karttaa ei ole saatavissa