Etusivu

Lapin opiskelevat reserviläiset LORU ry on vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta kiinnostuneita korkeakouluopiskelijoita varten perustettu, puoluepoliittisesti sitoutumaton reserviläisyhdistys. Vuonna 1985 perustettu yhdistyksemme on Lapin yliopiston yksi vanhimmista opiskelijayhdistyksistä.  Järjestämme jäsenillemme vapaaehtoista reserviläistoimintaa ja koulutusta. Tavoitteena on parantaa jäsenistön maanpuolustusvalmiutta, mutta samalla pitää hauskaa ja kokea uusia elämyksiä.

Lapin opiskelevat reserviläiset ry on Opiskelijain reserviupseeripiiri ry:n (ORUP) ja Suomen reserviupseeriliiton (RUL) jäsenyhdistys. Toimimme yhteistyössä kattojärjestöjemme kanssa, ja Lorun jäsenenä pääsetkin osallistumaan myös moniin Opiskelijain reserviupseeripiiri ry:n tapahtumiin ja saat Suomen reserviupseeriliiton jäsenedut. Liittyminen Loruun ei vaadi suoritettua asepalvelusta.

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Liity jäseneksi ja tule mukaan tekemään ja kokemaan! Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita mukaan ikään, sukupuoleen tai sotilasarvoon katsomatta! Lisätietoja liittymisestä saat täältä. Tiedotamme tapahtumista Facebook -sivuillamme, mutta näet tulevat tapahtumat myös alempaa sivun alalaidan tapahtumakalenterista.