Toiminta

Lapin opiskelevat reserviläiset LORU ry pyrkii järjestämään jäsenistölleen mahdollisimman kattavasti paljon erilaista erähenkistä toimintaa. Joka kuukausi pyritään järjestämään ammuntapäivä, joka tuo mahdollisuuden päästä kokeilemaan vaihtelevasti eri tyyppisiä aseita.

Loru järjestää toimintaa laidasta laitaan. Emme keskity pelkästään ammuntatoimintaan, vaan pyrimme pitämään hauskaa myös muilla tavoin. Ohjelmistoon kuuluu vaihtelevasti jousiammuntaa, paintball-taisteluita, vaelluksia tai hiihtolenkkejä, seinäkiipeilyä, koskenlaskua, saunomista, juhlatilaisuuksia ja paljon muuta toimintaa tutustumisen ja hauskanpidon merkeissä. Lorun jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan myös muun muassa moniin Opiskelijain reserviupseeripiiri ry:n ja Suomen reserviupseeriliiton järjestämiin tapahtumiin, kilpailuihin ja muihin reissuihin.

Mikäli haluat kehittää ohjelmistoamme tai sinulla on muita ideoita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi, ota yhteyttä hallitukseemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse lorury@gmail.com tai suoraan hallituksen jäseneen. Olemme kiitollisia jokaisesta uudesta ideasta ja ehdotuksesta.