Jäsenyys

.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoisesta maanpuolustustoiminnasta?

LINKKI SÄHKÖISEEN JÄSENHAKEMUKSEEN

Huomioi hakemusta täyttäessäsi:
Vain *-llä merkityt kentät ovat pakollisia. Näin ollen mm. sotilasarvoa koskevaa kohtaa ei tarvitse täyttää, mikäli et esimerkiksi ole suorittanut varusmiespalvelusta. Se ei ole edellytys yhdistyksen jäsenyydelle.
Hakemus on reserviupseeriliiton jäsenhakemus. Sinun tulee valita vetovalikosta yhdistys johon haluat liittyä vaihtoehto LORU ry, jotta jäsenyytesi koskee nimenomaan Lapin opiskelevia reserviläisiä. Halutessasi voit liittyä lisäksi myös muihin reserviupseeriliiton alla toimiviin yhdistyksiin.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan reserviläistoimintaan. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki opiskelijat ikään, sukupuoleen tai sotilasarvoon katsomatta!

Yhdistyksen jäsenmaksu on 22 euroa vuodessa. Maksu sisältää oikeuden osallistua yhdistyksen järjestämiin ammuntoihin ja muihin tapahtumiin. Lisäksi olet Lorun jäsenenä myös Suomen Reserviupseeriliiton jäsen ja saat postitse Reserviläinen-lehden kotiisi 8 kertaa vuodessa, sekä Reserviupseeriliiton jäsenkortin, jolla voit hyödyntää myös kaikkia Rul:in jäsenetuja.

Lapin opiskelevat reserviläiset ry:llä on ammuntoja varten vakuutus Suomen Reserviupseeriliiton kautta, ja kaikki jäsenemme kuuluvat Lorun järjestämissä ammuntatapahtumissa vakuutuksen piiriin. On kuitenkin suositeltavaa ottaa myös erillinen vakuutus ammuntojen varalle. Reserviupseeriliitto tarjoaa edullisen ampumavakuutuksen Pohjolan kautta. Lisätietoja vakuutuksesta saat täältä.

Mikäli jäsenyysasioissa ilmenee epäselvyyksiä, otattehan yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavaan.