Jäsenyys

.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoisesta maanpuolustustoiminnasta?

LINKKI SÄHKÖISEEN JÄSENHAKEMUKSEEN

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan reserviläistoimintaan. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki opiskelijat ikään, sukupuoleen tai sotilasarvoon katsomatta. Sinun ei tarvitse edes olla reserviläinen!

Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi Lapin maakunnassa opiskelevan henkilön tai Lapin yliopiston taikka Lapin ammattikorkeakoulun henkilökuntaan kuuluvan, maanpuolustuksesta kiinnostuneen hyvämaineisen Suomen kansalaisen.
Lisäksi yhdistyksen kokous voi hyväksyä jäseneksi sellaisen henkilön, joka ei täytä näitä jäsenehtoja.

Hakemusta täyttäessäsi vain *-llä merkityt kentät ovat pakollisia. Näin ollen mm. sotilasarvoa koskevaa kohtaa ei tarvitse täyttää, mikäli et esimerkiksi ole suorittanut varusmiespalvelusta. Se ei ole edellytys yhdistyksen jäsenyydelle. Hakemus on reserviupseeriliiton jäsenhakemus. Sinun tulee valita vetovalikosta yhdistys johon haluat liittyä vaihtoehto LORU ry, jotta jäsenyytesi koskee nimenomaan Lapin opiskelevia reserviläisiä. Halutessasi voit liittyä lisäksi myös muihin reserviupseeriliiton alla toimiviin yhdistyksiin.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 23 euroa vuodessa. Maksu sisältää oikeuden osallistua yhdistyksen järjestämiin ammuntoihin ja muihin tapahtumiin. Lisäksi olet Lorun jäsenenä myös Suomen Reserviupseeriliiton jäsen ja saat postitse Reserviläinen-lehden kotiisi 8 kertaa vuodessa, sekä Reserviupseeriliiton jäsenkortin, jolla voit hyödyntää myös kaikkia Rul:in jäsenetuja.

Lapin opiskelevat reserviläiset ry:llä on ammuntoja varten vakuutus Suomen Reserviupseeriliiton kautta, ja kaikki ammuntaa kokeilemaan tulevat jäsenet ovat vakuutettuja liiton toimesta. Lisätietoja vakuutuksesta saat täältä.

Mikäli jäsenyysasioissa ilmenee epäselvyyksiä, otattehan yhteyttä yhdistyksen hallitukseen