Ammunnat 2024

Vuoden 2024 ammuntaharjoitusten suunnitelma

Ampumavastaavien palaverissa 5.7.2023 sovittiin että vuoden 2023 ammunnoissa jaotellaan harjoitusten pääpaino, niin että parittomien kuukausien harjoituksissa keskitytään rata-ammuntaan (RESULin alaiset ĺajit mm. RA1 ja RA3, Hukkavaaran rata ei mahdollista RA2 ja RA4 harjoituksia täysimääräisesti ja perinnease lajit yms.). Parillisina kuukausina keskitytään taas SRA lajiin.

SRA myöskin erotetaan omaksi osastokseen ja SRA harjoituksiin on vuonna 2024 osallistumisoikeus niillä Nurmeksen alueen järjestäytyneillä reserviläisillä, joilla on jo SRA id tai SRA kirjallinen koe suorittetuna. Tästä säännöstä joustetaan alkukevään aikana ensimmäiseen SRA kurssiin saakka. Lisäksi harjoituksiin saa jatkossakin tutustua harjoituksen johtajan luvalla, jotta lajin pariin saadaan uusia kiinnostuneita. Kevään aikana myös osallistutaan mahdollisimman suurella porukalla SRA tuomarikurssille. Tarkoituksena on myös järjestää oikea kolmen osakilpailun SRA cup-kilpailu ”Karhukeihäs SRA-cup” vuoden 2024 aikana.

Tammikuu

Yhteispatruunahankinta tarjousten perusteella. Rata-ammunta, hukkavaara 20.1.2024 (alustava).

Helmikuu

SRA harjoitukset Valtimo tai Hukkavaara (lumitilanne yms.).

Maaliskuu

Rata-ammuntaharjoitukset, Hukkavaara (huom. lumitilanne). Useilla aktiivisilla ampujilla tulee vuosi täyteen harrastamista reserviläiskiväärillä, jolloin mahdollisuus omien aseiden hankintaan erva luvalla (jos SRA status). Siitä syystä treeni pidetään vaikka lunta tulisi vaakatasossa.

Huhtikuu

Mahdollisesti Karhukeihäs SRA-cup #1 osakilpailu. Valtimo tai Hukkavaara.

Toukokuu

Rata-ammuntaharjoitukset, Hukkavaara. Osallistuminen Tulta toukokuussa 2024 tapahtumaan.

Kesäkuu

Seppo Laitisen muistokilpailu ja Karhukeihäs SRA-Cup osakilpailu #2 (ennen Juhannusta).

Heinäkuu

Rata-ammuntaharjoitukset, Valtimon A-rata. Mahdollisesti Valtimopäivien yhteydessä, jossa kenties samalla reserviläisyhdistysten markkinointitilaisuus.

Elokuu

Karhukeihäs SRA-cup osakilpailu #3 Hukkavaaran ja/tai Valtimon ampumaradoilla tai sovelletussa maastossa.

Syyskuu

Rata-ammunnat Hukkavaarassa.

Lokakuu

SRA harjoitukset, mahdollisesti pimeäammunnan harjoittelua.

Marraskuu

Rata-ammunnat.

Joulukuu

Kauden päätöstilaisuus, mahdollisesti kinkkukisa Hyvärilän navetan sisäpienoiskivääriradalla.