Ammunnat 2024

Ammunnat 2024

Tammikuu (20.1.2024)

Hukkavaarassa ammuttiin kauden ensimmäiset paukut lauantaina 20.1.2024. Aloittamaan päästiin lumitöiden jälkeen klo 10:15. Prosenttiammuntasuorituksia reserviläislle saatiin peräti yhdeksän kappaletta pakkasesta välittämättä. Ammunta koostui tarkkuusharjoittelusta pistoolilla ja kiväärillä.

Helmikuu (17.2.2024)

SRA harjoitukset Valtimo tai Hukkavaara (lumitilanne yms.). SRA -harjoitusten yhteydessä on mahdollisuus suorittaa myös prosenttiammunta. Huomatkaa myös Joensuuussa sisäampumaradalla pyörivä SAR -cup. Osallistumaan pääset SSI järjestelmän kautta. (ShootnScoreIt -sivulle)

Maaliskuu (23.3.2024)

Harjoituksissa oli erittääin runsas osanotto. Tällä kertaa ammuttiin pistoolilla pieni SRA ammunta ja kivääripuolella kohdistettiin aseita ja ammuttiin puhtaasti tarkkuutta. Kokeiltavana oli SAKO TRG 338LM tarkka-ampujan kivääri ja 300WINMAG tarkkuuskivääri. Useilla aktiivisilla ampujilla tuli vuosi täyteen harrastamista reserviläiskiväärillä, ja ampumaratapäiväkirjoja lähtikin poliisin hyväksymän ampuma-asekouluttajan tarkkaan syyniin lausuntoa varten.

Ammuntaa SAKO TRG 338LM

Huhtikuu (13.4.2024)

Karhukeihäs osakilpailu #1 siirtyy lumitilanteen takia. Lauantaina harjoiteltiin sekä perinteisiä kivääriammuntoja ja pistoolilla tarkkuusammuntoja (25m) sekä SRA -lajia pistoolilla.

Toukokuu (18.5.2024) SRA Kilpailu Karhukeihäs #1

Karhukeihäs SRA cup #1 osakilpailu. Hukkavaara, maksimissaan 20 ampujaa. Mahdollisuus osallistua myös vain toimitsijana jos laji kiinnostaa. Varsinaisella osallistujilta vaaditaan SRA Id ja ampujan vakuutus. Kisan voi tietenkin ampua seuran aseilla. Kisaan ilmoittauminen SSI -järjestelmässä ja lisätietoja Kimmo Korhoselta.

Seppo Laitisen muistokilpailu siirtyy kesäkuulle. Osallistuminen ”Tulta toukokuussa 2024” tapahtumaan tänäkin vuonna. Nyt oikea aika ottaa voitto tässä kisassa! Tulta toukokuussa tapahtuma poikii useita mahdollisuuksia harjoitteluun tarkempi aikataulu löytyy alla linkistä. Yhdistyksen ilmapistooli ja ilmakivääri on lainattavissa sarjojen ampumista varten (lisätietoja Kimmo Korhonen).

Tapahtuma on lähtemyt vauhdikkaasti käyntiin, ainakin nopeammin kuin kevään tulo!

Tulta toukokuussa läpivienti suunnitelma (pdf): Tulta_toukokuussa_lapivientisuunnitelma_v11

Tulta toukokuussa tapahtuman omat sivut.

Sarjojen rekisteröintilinkki: Rekisteröi sarjasi

Kesäkuu (15-16.6.2024, alustava)

Seppo Laitisen muistokilpailu ja mahdollisesti myös Karhukeihäs SRA cup #2, joka näillä näkymin järjestetään yksityisen maalla.

Heinäkuu (Valtimon kesäpäivien yhteydessä 20.7, alustava)

Rata-ammuntaharjoitukset, Valtimon A-rata. Mahdollisesti Valtimopäivien yhteydessä, jossa kenties samalla reserviläisyhdistysten markkinointitilaisuus. Lisäksi mahdollinen Ylä- Karjalan SRA-kurssi kesä-heinäkuussa 2024, tästä tiedotetaan heti kun lisää tietoa on saatavilla.

Elokuu (3.-4.8.2024)

Karhukeihäs SRA-cup osakilpailu #3 Hukkavaaran ja/tai Valtimon ampumaradoilla tai sovelletussa maastossa. Maks. 20 osallistujaa, tarvitaan myös toimitsijoita.

Syyskuu (1.9.2024 alustava)

Rata-ammunnat Hukkavaarassa.

Lokakuu (5.10.2024 alustava)

SRA harjoitukset, pimeäammunnan harjoittelua.

Marraskuu (16.11.2024 alustava)

Rata-ammunnat Hukkavaarassa.

Joulukuu (11.12.2024, alustava)

Kauden päätöstilaisuus, kinkkukisa Hyvärilän navetan sisäpienoiskivääriradalla.