Suunnistus 2024

Vuonna 2024 tavoitteena myös suunnistustaitojen lisääminen

Tiistai 25.6. Raesärkät

Täälläkin kolme osallistujaa!

Tiistai 18.6 Holinrotko pohjoinen

Ei se matka tapa vaan vauhti! Tämä todistettiin kun partio Kimmo Korhonen ja Ossi Martikainen rohkaistuivat etsimään rasteja Holinrotkon maastosta. Hyvin oli mennyt Tiensuun Tapion taannoinen suunnistuskoulutus perille, ei hötkyilty vaan rauhallisesti kävellen edettiin ylimalkainen suunta kompassista ottaen ja karttaa tarkasti seuraten rastilta toiselle. Radaksi valittiin näin ensikertalaisina B-rata helppo pituudeltaan 2,2 km ja todellinen kävelty matka tuskin oli paljoakaan pitempi. Kyllä näillä eväillä voi kuka tahansa meistä lähteä mukaan rasteille jos ei mitään pakottavaa syytä ole. Ja motto: Kävellen olisit jo perillä. Muista myös tavoitella kompassia (oma valinta: suunto tai silva tms. vastaava kompassi) eniten suunnistuskertoja keränneelle! Seuraavat Seppojen iltarastit ensi tiistaina 25.6.2024 Raesärkillä. (Nurmeksen Sepot tiistairastit). Sivulla Liikunta jatkossa myös oma suunnistuksen alasivu.

Suunnistuskoulutus 3.6.2024

Tapio piti loistavan suunnistuskoulutuksen Hyvärilässä 3.6.2024. Koulutus sisälsi suunnistuksen historian ja teoreettisten perusteiden lisäksi liikunnallisen 1,9km pitkän harjoitusradan. Koulutustilaisuudessa nautiittin myös kahvit korvapuusteineen.

Nurmeksen Seppojen tiistairastit

Ossi Martikaisen suunnistusnäyte

Ossi Martikainen Holinrotkon rastilla #9

Nurmeksessa suunnistusharrastukseen pääsee parhaiten kiinni osallistumalla Nurmeksen Seppojen tiistairasteille. Jösenille karttamaksu on 5€, muille 10€. Suunnistusaikataulun löydät Seppojen sivuilta: tiistarastit .

Tukea ja kannustusta suunnistukseen

Yhdistys maksaa iltarasteille osallistumisia 10€ tuella / jäsen kuitteja vastaan. Lisäksi eniten suunnistuskertoja kerännyt jäsen palkitaan valinnaisella kompassilla (esim. Suunto tai Silva).