Kokonaisturvallisuuspäivä

MPK järjestää Kokonaisturvallisuuspäivän 13.5.2023 Joensuussa Hasanniemessä, päi- vässä on laajalti mukana eri viranomaisia, reserviläispiireille on varattu mahdollisuus esittelypisteen pitämiseen ja mm maaliosaston asettamiseen.

Piirihallitusten päätöksen mukaisesti piirien esittelypiste perustetaan ja maaliosas- ton muodostaminen jää JOE RU ja JOE RES harkintaan.

Esittelypisteelle halukkaiden toivotaan ottavan yhteyttä toiminnanjohtajaan mahdolli- simman pikaisesti.

Järjestyksenvalvojakortillisia henkilöitä kaivataan mukaan Turvallisuuspäivään lauantaina 13.05.2023, Joensuun Hasaniemeen Jokiaseman ympäristöön. Tapahtuma järjestetään rinnan SAR POKA -kotiseutuharjoituksen kanssa. Jokiaseman välittömään läheisyyteen pystytetään noin kahdenkymmenen organisaation ja yhdistyksen esitte- lypisteet, joissa esitellään toimintaa klo 09–15 välisenä aikana. Tilaisuus alkaa turval- lisuuspuhuttelulla klo 08:45. Osallistujalle tarjotaan lounas ja kahvit, tehtäviä on noin klo 09–15 väliseksi ajaksi yleisötapahtumaan. Lyhyempikin aika on neuvoteltavissa. Pikaisia yhteydenottoja (5.5 mennessä) toivotaan osoitteeseen [email protected].

Alkaa13 touko 2023 09:00 SijaintiHasanniemi
Loppuu13 touko 2023 15:00 OsoiteHasaniementie 3, Joensuu
Kartta latautuu...