Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. 

AJANKOHTAISTA

 

VIESTIOSASTON KEVÄTKOKOUS

Hallitus seuraa koronatilannetta ja ilmoittaa erikseen kevätkokouksen ajankohdan ja paikan.

 

RUL 2019 PALKITSEMISET

Liitto palkitsi vuoden 2019 aktiivisimpia yhdistyksiä ja piirejä. Viestiosasto on saanut kunniakirjan ja toimintapalkkion ”innostavasta ja tuloksellisesta reserviupseeritoiminnasta vuonna 2019”. Kiitokset kaikille viestiosaston jäsenille jotka ovat mahdollistaneet tämän!

 

KUTSU: ELSO-KILLAN WEBINAARI-SARJA 2020

Elektronisen sodankäynnin kilta toteuttaa korkealaatuisen ELSO-luentosarjan ohessa (liite) olevan ohjelman mukaisesti. Päämäärä on lisätä alan osaamista Suomessa ja tarjota eri aloilla tarvittavaa taustatietoa Puolustusvoimien ja yhteistyötahojemme käyttöön.

Webinaarisarjaan voi osallistua eri alojen viranomaiset, sotilasopetuslaitosten opiskelijat, reserviläiset ja myös alan osaamista tarvitsevat varusmiehet. Tilaisuuksiin ilmoittautujille tarjotaan lisäksi mahdollisuus tutustua aiempien webinaarisarjojen materiaaliin aiheeseen perehtymiseksi.

 

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

HUOM! MPK:n koulutustoiminnan keskeyttämistä on jatkettu 31.7.2020 saakka.

Tänä aikana järjestetään kuitenkin verkkokoulutuksia ja webinaareja, joten seuraa MPK:n sivuja ja ilmoittaudu tapahtumiin.

Lisätietoja MPK:n sivuilta: https://mpk.fi/ajankohtaista/

 

AMMUNTA

HUOM! Sekä parittomien viikkojen tiistai ammuntavuorot, että SRA vuorot on Viestiosaston osalta peruutettu toistaiseksi. Ilmoitamme sekä sähköpostitse että näillä sivuilla sitten kun tiedämme koska toimintaa voidaan jatkaa.

Ammunta jatkuu aktiivisesti myös vuonna 2020 parittomien viikkojen tiistaisin klo 19-21 ja myös SRA-vuorot jatkuvat kuukausittain. Katso lisää kohdasta ”Ammunta”.

 

 

 

 

free hits

Total count