AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. 

 

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

MPK:n koulutustoiminta on palannut normaaliksi 1.8. alkaen. Koska tilanne voi muuttua, kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/

 

AMMUNTA

Pioneeriosaston, Töölön reserviupseerien ja Viestiosaston SRA-ammunnat lauantai 19.9. klo 12-14:30:

HUOM! Jokaisella osallistujalla oltava OMA ase, kotelo, suojalasit, kuulosuojaimet, suojakäsineet ja maski (vähintään kankainen tai kirurginen, FFP2- tai FFP3-luokiteltua suositellaan)!

SRA-ammuntoja järjestetään tänä vuonna kuukausittain, poislukien kesäaikana. Loppuvuoden vuorot ovat 17.10. (saattaa vielä muuttua), 14.11. ja 14.12. Vuoroilla on koronatilanteesta riippuen tarjolla lainakalusto ja patruunoita omakustannehintaan. Ilmoittautumisohjeet lähetämme vuorokohtaisesti  myöhemmin, mutta päivämäärät kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin.

 

VIESTIOSASTON SYYSKOKOUS

Viestiosaston syyskokous on alustavasti keskiviikkona 25.11.2020 SK-talon auditoriossa. Osallistuminen on mahdollista myös etänä Teamsin kautta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ml. toimintasuunnitelma vuodelle 2021 ja valitaan hallitus vuodelle 2021 (säännöt ovat nettisivuillamme kohdassa Viestiosasto ry).

Laittakaa päivämäärä ylös! Tarkemmat tiedot myöhemmin.

 

free hits

Total count