Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. 

Ajankohtaista

Sotilasradiopäivä 2017

Kouvolan Sotilasradiomuseo ja Kymen Viestikilta ry järjestävät Sotilasradiopäivän lauantaina 22.4.2017 klo 10.00 – 14.00 Kouvola-talolla, Varuskuntakatu 11, Kouvola. Lue lisää tästä. Esitelmät ovat:

– Ilmavoimien radiotiedustelu, Lauri Lehtonen.
– Viestisotaa Rukajärvellä, Martti Susitaival.
– Pohjois-Kymenlaakson suojeluskunnat sisällissodassa, Sakari Viinikainen.

 

VIESTISTÄNDI Suomi 100 vuotta -päätapahtumassa 18.-19.8.2017

Kokoamme viestiryhmää Helsingin kansalaistorilla pidettävään päätapahtumaan, jossa esittelemme viestikalustoa samaan tapaan kuin olemme tehneet Kampissa järjestetyillä RETU-päivillä (joita ei tänä vuonna järjestetä).

Tarvitsemme muutaman vapaaehtoisen perjantaille ja lauantaille. Huom! Viestilaitteiden erityisosaaminen ei ole välttämätöntä! Voit osallistua molempina päivinä tai vain toisena, joko koko päiväksi tai vain puoleksi päivää. Talkoolaiset vaatetetaan yhdenmukaiseen asuun ja ruokitaan asianmukaisesti.

Tule mukaan vuoden päätapahtumaan, mukavaan seuraan : ) Lisätietoja Erkka Suopanki 0400 448 204, puheenjohtaja ät viestiosasto piste net.

 

Viestiosaston ampumakilpailu 2017

Kilpailuaika on tänä vuonna 9.5.-26.9.2017. Kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä sinä aikana olevilla Viestiosaston ampumavuoroilla. Lue lisää tästä!

 

Ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön radalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää.
Huomaa myös HRUP:n ampumavuorot Santahaminassa, ilmoittautuminen MPK:n sivuilta.

 

Viestiosaston liikuntakilpailu 2017

Liikuntakilpailume on täydessä vauhdissa! Tänä vuonna arvomme kaikkien yli 100 pistettä keränneiden kesken 2 kpl palkintoja. Kuntokorttiin pääsee osoitteesta www.resul.fi.

 

Koulutus

Katso tarjolla olevaa koulutusta MPK koulutuskalenterista www.mpk.fi/koulutuskalenteri. Tässä muutamia poimintoja:

– Elektroninen sodankäynti (ELSO), 5.5.2017.
– Kyberturvallisuuden peruskurssi, 6.5.2017.
– Viestikurssi I, Hanko 13.5.
– Lippujuhlapäivän paraati 3.6.
– Nuku Rauhassa, useita kursseja, päätapahtuma 17.8-19.8.
– Katso myös: JOJÄ kouluttajapankki.

Lue lisää myös täältä.

 

free hits

Total count