Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. Katso Toimintakalenteri 2016.

Ajankohtaista

Internet Forum -yleisöluentosarja syyskuun – marraskuun aikana

Aalto-yliopisto kutsuu keskustelemaan digitalisaation nykytilanteesta ja mahdollisuuksista luennoille, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Lue lisää.

Viestiosaston ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön pistooliradalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää.

Ampumakilpailu

Järjestämme tänäkin vuonna Viestiosaston ampumakilpailun, mutta kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä ainoastaan neljällä Viestiosaston ampumavuorolla. Kilpailu tapahtuu Palvelusammunta 4:n (PA4) muodossa ja lopputuloksessa otetaan huomioon osallistumisprosentti kerhon ampumavuoroille. Katso Ampumakilpailun säännöt.

Liikuntakilpailu

Osallistu kilpailuun liikuntasuorituksista! Kilpailun voittajaksi tulee eniten pisteitä kuntokorttiin kirjannut vuoden 2016 aikana. Kuntokorttiin pääsee tästä. Tämän lisäksi, arvotaan palkinto vähintään 100 pistettä saavuttaneiden kesken. Lisätietoa liikuntaupseerilta Liikuntaupseeri (ät) viestiosasto.net.

Koulutus

Katso seuraavat kurssit MPK koulutuskalenterissa. Vielä ehtii ilmoittautua esimerkiksi Kenttäsähkö -kursille (ilmoittautuminen 2.11.2016 mennessä).

 

 

free hits

Total count