AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021 !

 

VIESTIOSASTON AMPUMAVUOROT 2020

Alueellisten koronarajoitusten takia myös Töölön ampumarata on suljettuna ainakin 10.1.2021 asti. Tästä syystä Viestiosaston vuoden 2020 vuoden viimeinen ampumavuoro (29.12.) ja vuoden 2021 ensimmäinen ampumavuoro (5.1.) on peruttu.

Mikäli koronarajoitukset sallivat, jatkuvat Viestiosaston ampumavuorot 19.1.2021 alkaen parittomien viikkojen tiistaisin. Noudatamme vuoroilla kulloinkin voimassa olevia hallituksen, aluehallintoviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja HELRESP/HRUP määräyksiä ja ohjeistuksia.

Tämänhetkisen tiedon mukaan se tarkoittaa, että vuorolla voi olla kerralla vain 6 henkilöä. Tästä syystä netti-ilmoittautumista on rajattu niin, että vuorolle voi ilmoittautua vain 6 henkilöä.

Vuoroille ilmoittautumien tapahtuu kuten aiemminkin, netissä, sähköpostilla tai tarvittaessa puhelimitse. Ohjeet ja netti-ilmoittautuminen löytyvät kohdasta Ammunta.

RUL 2019 PALKITSEMISET

Liitto palkitsi vuoden 2019 aktiivisimpia yhdistyksiä ja piirejä. Viestiosasto on saanut kunniakirjan ja toimintapalkkion ”innostavasta ja tuloksellisesta reserviupseeritoiminnasta vuonna 2019”. Kiitokset kaikille viestiosaston jäsenille jotka ovat mahdollistaneet tämän!

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

Kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/