AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.


MUKAAN VIESTIOSASTON TOIMINTAAN? – Haemme nuorisoupseeri-toimihenkilöitä!

Tehtävä: Nuorisoupseeri-toimihenkilö vastaa kerhon nuorten jäsenten huomioimisesta toiminnassa. Nuorisoupseerina pääset myös Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) Nuorten Toimikuntaan, joka järjestää yhteistä ohjelmaa Helsingin seudun nuorille reserviupseereille. Nuorisoupseeri pääsee osallistumaan hallituksen kokouksiin ja kokemaan minkälaista hallitustyöskentely on.
Vaativuus: Matalan kynnyksen pesti! Tehtävästä voi tehdä aivan omannäköisen. Kiinnostaako saunaillan järjestäminen? Nuorille suunnattu ammunta? Pesti vaatii sinulta vähintään joihinkin hallituksen kokoontumisiin osallistumisen (myös Teams vaihtoehto) sekä siihen valmistautumisen.
Miksi hakea nuorisoupseeriksi: Tehtävä on monipuolinen ja hauska. Opit tuntemaan kerhon jäseniä sekä muita nuoria Helsingin seudun eri kerhoista. Tehtävään voi hakea taisteluparina tai ihan itsekseen ja tekeminen on takuuvarmasti omannäköistä. Tehtävään saat sparrausta nykyiseltä nuorisoupseerilta Ellen Ekblomilta.
Oletko sinä Viestiosaston tuleva Nuorisoupseeri? Kysymyksiä ja muita tiedusteluja tehtävään liittyen voi esittää Ellenille (0400 282 052, nuorisoupseeri1 ät viestiosasto dot net) tai Erkalle (0400 448 204, puheenjohtaja ät viestiosasto dot net).

JOJÄ-INFO 14.12.2021 klo 18:00-20:00

Kurssi järjestetään hybridimallina noin kaksi tuntia kestävänä tilaisuutena. Paikkana Suojeluskuntatalon auditorio (Töölöntorinkatu 2) ja tilaisuuteen voi osallistua myös Teamsin kautta.
Kurssin tavoitteena on jakaa tietoa Etelä-Suomen maanpuolustuspiirissä toimiville viesti- ja johtamisjärjestelmäalan reserviläisille ja muille kouluttamistoiminnasta kiinnostuneille vuoden 2022 tulevasta toiminnasta sekä rekrytoida kouluttajia ja tukihenkilöstöä tuleville kursseille.
Lisätietoja: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/155177

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

Kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/

VIESTIOSASTON AMPUMAVUOROT 2021

Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti.
Ilmoittautuminen joko netissä tai sähköpostitse ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Mikko Leskinen 050-4055873.
Seuraavat harjoitusammunnat Töölön radalla tiistaina 21.12.2021.
Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat rajoitukset Ammunta sivuilla.

 SRA-AMMUNNAT 2021

Vuosi lähestyy jo loppuaan, mutta vielä on kaksi mahdollisuutta osallistua kerhon ampumatoimintaan: SRA-vuoro lauantaina 18.12. klo 12:00-14:30 ja vakiovuoro tiistaina 21.12. klo 19:00-21:30. Näistä lisää Ammunta-sivulla.

AMPUMAKILPAILU 2021

Viestiosasto järjesti myös tänä vuonna ampumakilpailun, jonka tulokset on nyt julkaistu Ammunta-sivulla. Kilpailun tarkoitus on aktivoida Viestiosaston jäseniä osallistumaan ammuntaan sekä panostamaan ampumataitonsa kehittämiseen.
Lisätiedot ja säännöt Ammunta-sivuilla.