Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. Katso Toimintakalenteri 2016.

Ajankohtaista

Toimintapäivä 3.9

Viestiosasto järjestää Toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 3.9 alkaen klo 11:00. Ohjelmassa on ammuntaa eri aseilla, johon osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta, sillä ampumaupseerit kouluttavat sinulle kaiken tarpeellisen! Lisäksi on muitakin rasteja, jonka jälkeen saunomista ja grillausta Teerisaaren saunalla ja päivän päätteeksi käynti upseerikerholla (noin klo 18). Kerhomme sponsoroi tapahtumaa, joten osallistumismaksu jäsenillemme on vain 30 EUR! Maksu sisältää ammunnat, vakuutuksen, ruokailun ja saunomisen, mutta ei mahdollisia ostoksia upseerikerholla. Tule viihtymään mukavaan seuraan eli merkkaa tapahtuma kalenteriisi ja ilmoittaudu jo nyt, mutta viimeistään 28.8! Ilmoittautuminen: puheenjohtaja (ät) viestiosasto.net tai 0400 448204 (myös tekstiviesti on ok).  Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, kännykkänumerosi, mahdollinen erityisruokavaliosi ja myös syntymäaikasi Santahaminan kulkulupaa varten.

Museo Militaria -matka ja pienoisseminaari lennokkien käytöstä nykysodissa 10.9

Tervetuloa mukaan matkaan Hämeenlinnaan Museo Militariaan oppimaan viestitoiminnan historiaa sekä kuuntelemaan ja keskustelemaan nykyaikaisten lennokkien mahdollisuuksista ja uhista. Osallistumismaksu on vain 35 EUR, sisältää kuljetuksen ja lounaan. Ilmoittautuminen 5.9 mennessä tiedotusupseerille sergei (ät) live.fi tai puhelimitse 040 3524511. Lue lisää.

Viestiosaston ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön pistooliradalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää.

Ampumakilpailu

Järjestämme tänäkin vuonna Viestiosaston ampumakilpailun, mutta kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä ainoastaan neljällä Viestiosaston ampumavuorolla. Kilpailu tapahtuu Palvelusammunta 4:n (PA4) muodossa ja lopputuloksessa otetaan huomioon osallistumisprosentti kerhon ampumavuoroille. Katso Ampumakilpailun säännöt.

Liikuntakilpailu

Osallistu kilpailuun liikuntasuorituksista! Kilpailun voittajaksi tulee eniten pisteitä kuntokorttiin kirjannut vuoden 2016 aikana. Kuntokorttiin pääsee tästä. Tämän lisäksi, arvotaan palkinto vähintään 100 pistettä saavuttaneiden kesken. Lisätietoa liikuntaupseerilta Liikuntaupseeri (ät) viestiosasto.net.

Koulutus

Ilmoittaudu nyt Radioasema ja radioliikenne -kurssille 8.-9.10. Santahaminassa, MPK koulutuskalenterissa nro. 0400 16 12036. Ilmoittautuminen 16.9. mennessä. Kyseessä on MPK Helsingin KoTun viestikurssi, joka keskityy erityisesti radioiden käyttämiseen. Kurssilla tutustutaan laajasti niin Puolustusvoimien käyttämiin kuin siviili- VHF- ja HF-radioihin. Muita aiheita ovat radiotekniikka, antennit, viestiliikenteen asiakirjat ja radioaseman pystyttäminen. Erilaisia sotilas- ja siviilimaailman liikennöintimenetelmiä harjoitellaan. Voivatpa sähkötystaitoiset harjoitella morsetustakin.

 

 

free hits

Total count