Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. 

Ajankohtaista

Toimintapäivä Santahaminassa 2.9. – VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Viestiosasto järjestää yhdessä Pioneeriosaston ja Uudenmaan Viestikillan kanssa toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 2.9. klo 9:30 alkaen. Ohjelmassa on ammuntaa eri aseilla, johon osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta, sillä ampumaupseerit kouluttavat sinulle kaiken tarpeellisen! Lisäksi on pioneeri ja viestihenkisiä rasteja, jonka jälkeen saunomista ja grillausta Teerisaaren saunalla ja päivän päätteeksi käynti Upseerikerholla (noin klo 18) ja/tai Sotilaskodissa.

Kerhomme sponsoroivat tapahtumaa, joten osallistumismaksu jäsenillemme on vain 25 EUR! Maksu sisältää ammunnat ja muut rastit, ruokailut ja saunomisen, mutta ei mahdollisia ostoksia upseerikerholla ja sotkussa. Ammunnan ensikertalaisille on vakuutus, mutta muilla tulee olla joko Reserviläisen ampumaturva (RAT) tai Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) lisenssi. Oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on erittäin suositeltava (kerhot eivät sitä hanki), mutta ei pakollinen.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.8.: Erkka, 0400 448204 (myös tekstiviesti on ok), puheenjohtaja ät viestiosasto piste net. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, kännykkänumerosi, mahdollinen erityisruokavaliosi, mahdollinen auton rekisterinumero ja myös KOKO henkilötunnuksesi, joka tarvitaan Santahaminan kulkulupaa varten.

Tule mukaan tähän mukavaan ja rentoon tapahtumaan!

 

SRA-ammunta 7.9.

Järjestämme SRA-ammuntaa torstaina 7.9 Töölön radalla klo 19-21. Aseina ovat kerhon Glock pistoolit ja MP5 pistoolikarbiini. Voit tuoda omankin pistoolin, karbiinin tai pienoiskiväärin sekä patruunat. Kustannukset ovat kuten kerhoammunnoissa. Tarkempaa tietoa tulee myöhemmin. Lisätietoa: Mikko Leskinen, 050 405 5873, ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net.

 

Paikallispuolustuksen johtaminen -seminaari 23.9.

Viestikiltojen liitto järjestää A.R. Saarmaan syntymäpäivänä 23.9.2017 yhteistoiminnassa Viestiupseeriyhdistyksen, Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ja puolustusvoimien kanssa paikallispuolustuksen johtamista käsittelevän valtakunnallisen seminaarin.

Osallistuminen seminaariin on maksuton ja siihen voi osallistua puolustusvoimien toimipisteistä ympäri
Suomen. Lue lisää tästä.

 

Viestiosaston ampumakilpailu 2017

Kilpailuaika on tänä vuonna 9.5.-26.9.2017. Kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä sinä aikana olevilla Viestiosaston ampumavuoroilla. Lue lisää tästä!

 

Ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön radalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää.
Huomaa myös HRUP:n ampumavuorot Santahaminassa, ilmoittautuminen MPK:n sivuilta.

 

Viestiosaston liikuntakilpailu 2017

Liikuntakilpailume on täydessä vauhdissa! Tänä vuonna arvomme kaikkien yli 100 pistettä keränneiden kesken 2 kpl palkintoja. Kuntokorttiin pääsee osoitteesta www.resul.fi.

 

Koulutus

Katso tarjolla olevaa koulutusta MPK koulutuskalenterista www.mpk.fi/koulutuskalenteri. Tässä muutamia poimintoja:

– ILMI-Vapepa-harjoituksen johtoverkko, Santahamina/Tuusula, 25.-27.8.2017
– Komppanian viestivälineet ja Kompp komentopaikka, Santahamina, 25.-27.8.2017
– Kymijoki 2017, Kyberturvallisuus, Kouvola, 2. – 3.9.2017

Katso lisää poimintoja täältä.

 

free hits

Total count