Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Ajankohtaista

Make it Digital! Plenty of untapped opportunities

Aalto-yliopisto järjestää kaikille avoimen seminaarin digitalisaatiosta torstaina 18 elokuutta 2016 klo 11.45-18.00. Ilmoittautuminen viimeistään 8 elokuutta. Lue lisää.

Viestimiespäivät 6.-7.8

Uudenmaan Viestikilta järjestää vuoden 2016 Viestimiespäivät Järvenpään Tuusulassa entisellä Taistelukoululla 6. – 7.8.2016. Viestiosasto osallistuu tapahtuman järjestämiseen rakentamalla ja pitämällä viestihenkisen rastiradan. Ohjelmassa on myös savusauna ja illallinen upseerikerholla. Katso lisää tästä: VMP2016_kutsu. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 15.7. Otamme mielellämme vastaan apua rastien järjestämisessä, lisätietoa puheenjohtajalta: puheenjohtaja (ät) viestiosasto (dot) net tai 0400 448204.

Toimintapäivä 3.9

Viestiosasto järjestää Toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 3.9 alkaen klo 11:00. Ohjelmassa on ammuntaa eri aseilla, johon osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta, sillä ampumaupseerit kouluttavat sinulle kaiken tarpeellisen! Lisäksi on muitakin rasteja, jonka jälkeen saunomista ja grillausta Teerisaaren saunalla ja päivän päätteeksi käynti upseerikerholla. Kerhomme sponsoroi tapahtumaa, joten osallistumismaksu on vain 30 EUR! Maksu sisältää ammunnat, vakuutuksen, ruokailun ja saunomisen, mutta ei mahdollisia ostoksia upseerikerholla. Tule viihtymään mukavaan seuraan eli merkkaa tapahtuma kalenteriisi ja ilmoittaudu jo nyt! Ilmoittautuminen: puheenjohtaja (ät) viestiosasto (dot) net tai 0400 448204.

Viestiosaston ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön pistooliradalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää

Ampumakilpailu

Järjestämme tänäkin vuonna Viestiosaston ampumakilpailun, mutta kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä ainoastaan neljällä Viestiosaston ampumavuorolla. Kilpailu tapahtuu Palvelusammunta 4:n (PA4) muodossa ja lopputuloksessa otetaan huomioon osallistumisprosentti kerhon ampumavuoroille. Ampumakilpailun säänöt

Liikuntakilpailu

Osallistu kilpailuun liikuntasuorituksista! Kilpailun voittajaksi tulee eniten pisteitä kuntokorttiin kirjannut vuoden 2016 aikana. Kuntokorttiin pääsee tästä. Tämän lisäksi, arvotaan palkinto vähintään 100 pistettä saavuttaneiden kesken. Lisätietoa liikuntaupseerilta Liikuntaupseeri (ät) viestiosasto.net.

Koulutus

Viesti- ja johtamisjärjestelmäalan koulutustarjonta jatkuu runsaana vuonna 2016. Käy katsomassa MPK kurssikalenterista

 

 

free hits

Total count