AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.


Viestiosasto on saanut Reserviupseeriliiton toimintapalkkion innostavasta ja tuloksellisesta reserviupseeritoiminnasta vuonna 2023.

RUL kunniakirja 2024 – Innostavasta jne toiminnasta v2023

 Erkka Suopanki on Viestiosaston kunniapuheenjohtaja

Erkka Suopanki on 29.4.2024 yhdistyksen kevätkokouksessa hallituksen ehdotuksesta kutsuttu Viestiosaston kunniapuheenjohtajaksi.
Erkka toimi Viestiosaston puheenjohtajana vuosina 2014-2023. Näinä vuosina toiminta ja jäsenmäärä ovat kehittyneet hyvin positiivisesti.

Ennestään yhdistyksellä on kolme kunniajäsentä.

Kevätkokouksessa esiteltiin viime vuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus sekä vahvistettiin nämä ja myönnettiin vastuuvapaus vastuuvelvollisille.

Kokouksen jälkeen MPK:n edustaja piti esitelmän maapuolustuksen M18-viestijärjestelmästä.


Yhteismarssi 9.5.2024 osana RESUL Four Day Marchia

Reserviläisurheiluliitto toivottaa kaikki tervetulleeksi RESUL Four Day Marchille 9.-12.5.2024. Suosittu etämarssi järjestetään jo viidettä kertaa! HRUP:n Viestiosasto vastaa kutsuun ja tarjoaa marssiseuraa kaikille piirin kerhojen jäsenille helatorstaina 9.5.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu tästä!

Viestiosaston perinnetiedon keräys tulevaa 75-vuotisjuhlaa varten

Pyydämme jäseniä etsimään kuvia ja kirjallista materiaalia Viestiosastosta menneiltä vuosilta. Varsinkin vuodesta 1990 lähtien nykypäivään. Materiaalia kaivataan vuonna 2024 pidettävään Viestiosaston 75-vuotisjuhlaan sekä historiikin käyttöön. Yhteydenotot: perinneupseeri ät viestiosasto.net.

Viestikoulutus ja kurssit

Kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/ sekä Viestikoulutus ja kurssit sivuamme.

Maksuton verkkokurssi kansalaisen kyberturvallisuus

Maksuton Kansalaisen kyberturvallisuus -kurssi tarjoaa osaamista turvalliseen toimintaan digitaalisessa maailmassa. Opiskele verkossa sinulle sopivassa tahdissa. Kurssi on suunniteltu ja toteutettu Jyväskylän yliopiston ja Maanpuolustuskoulutus MPK:n yhteistyönä.
Lue lisää: Kansalaisen kyberturvallisuus: Maksuton kurssi digiturvaosaamiseen

Viestiosaston ampumavuorot 

Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti.
Ilmoittautuminen joko netissä tai sähköpostitse ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Mikko Leskinen 050-4055873. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat rajoitukset Ammunta sivuilla.