AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.


HANKI UUSI JÄSEN, NIIN SAAT PALKINNON TAI EHKÄ JOPA KAKSI !

Hanki kerhollemme uusi jäsen, niin saat RUL:n lahjakortin Varustelekaan ja sen lisäksi voit voittaa Viestiosaston 50 € lahjakortin valinnaiseen liikkeeseen! Uudet jäsenhakemukset kirjataan sivulle https://www.rul.fi/jasenhakemus/

Osallistut jäsenhankintakilpailuun, kun toimintaan mukaan saamasi uusi jäsen kirjaa sinun tietosi jäsenhakemuksen tietoihin kohtaan ”Jäsenhankkijan nimi”. Myös sinun jäsennumerosi tarvitaan. Viestiosaston hallituksen pitää luonnollisesti myös hyväksyä jäsenhakemus ja se edellyttää Suomessa suoritettua upseeritutkintoa.

RUL maksaa seuraavan vuosittaisen palkkion jäsenhankinnasta.

Viestiosasto palkitsee yllä olevan lisäksi yhdistyksen uusien jäsenten hankinnasta seuraavasti.

 

MAKSUTON VERKKOKURSSI KANSALAISEN KYBERTURVALLISUUS

Maksuton Kansalaisen kyberturvallisuus -kurssi tarjoaa osaamista turvalliseen toimintaan digitaalisessa maailmassa. Opiskele verkossa sinulle sopivassa tahdissa. Kurssi on suunniteltu ja toteutettu Jyväskylän yliopiston ja Maanpuolustuskoulutus MPK:n yhteistyönä.
Lue lisää: Kansalaisen kyberturvallisuus: Maksuton kurssi digiturvaosaamiseen

 

TOIMINTAPÄIVÄ SANTAHAMINASSA LAUANTAINA 3.9.2022

Perinteinen Toimintapäivämme järjestetään näillä näkymin Santahaminan varuskunnassa LA 3. syyskuuta. MERKKAA JO NYT KALENTERIIN!

Ohjelmassa on ammuntaa, erilaisia tehtävä- ja koulutusrasteja, saunomista, uintia ja grillausta Teerisaunalla, mm. perinteistä merilohen valmistusta nuotiolla. Ja tietenkin rentoa ja mukavaa yhdessäoloa!

Tästä tulee infoa myöhemmin, kun asiat varmistuvat.

 

VARAUTUMISPÄIVÄ ROIHUVUOREN KALLIOSUOJASSA 17.9.2022

Helsingin Reserviupseeripiiri järjestää ”Varautumispäivän” Roihuvuoren kalliosuojassa lauantaina 17. syyskuuta klo 10-14.

Tule paikalle ja ota reserviupseerikaverisi mukaan!

MERKITSE SIIS AJANKOHTA KALENTERIIN ja seuraa sivua https://www.hrup.fi/toiminta/varautuminen/, jonne tulee lisää infoa tapahtumasta, miten ilmoittautua jne.

Tapahtumassa on esittelyitä ja toiminnallisia rasteja

Lisätietoa: varautuminen ät hrup piste fi tai erkka piste suopanki ät hrup piste fi

 

MUKAAN VIESTIOSASTON TOIMINTAAN? – Haemme nuorisoupseeri-toimihenkilöitä!

Tehtävä: Nuorisoupseeri-toimihenkilö vastaa kerhon nuorten jäsenten huomioimisesta toiminnassa. Nuorisoupseerina pääset myös Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) Nuorten Toimikuntaan, joka järjestää yhteistä ohjelmaa Helsingin seudun nuorille reserviupseereille. Nuorisoupseeri pääsee osallistumaan hallituksen kokouksiin ja kokemaan minkälaista hallitustyöskentely on.
Vaativuus: Matalan kynnyksen pesti! Tehtävästä voi tehdä aivan omannäköisen. Kiinnostaako saunaillan järjestäminen? Nuorille suunnattu ammunta? Pesti vaatii sinulta vähintään joihinkin hallituksen kokoontumisiin osallistumisen (myös Teams vaihtoehto) sekä siihen valmistautumisen.
Miksi hakea nuorisoupseeriksi: Tehtävä on monipuolinen ja hauska. Opit tuntemaan kerhon jäseniä sekä muita nuoria Helsingin seudun eri kerhoista. Tehtävään voi hakea taisteluparina tai ihan itsekseen ja tekeminen on takuuvarmasti omannäköistä. Tehtävään saat sparrausta edelliseltä nuorisoupseerilta Ellen Ekblomilta.
Oletko sinä Viestiosaston tuleva Nuorisoupseeri? Kysymyksiä ja muita tiedusteluja tehtävään liittyen voi esittää Erkalle (0400 448 204, puheenjohtaja ät viestiosasto dot net).

 

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

Kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/
 

VIESTIOSASTON AMPUMAVUOROT 2022

Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti.
Ilmoittautuminen joko netissä tai sähköpostitse ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Mikko Leskinen 050-4055873. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat rajoitukset Ammunta sivuilla.