Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä viestiupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. Katso Toimintakalenteri 2016.

Ajankohtaista

Alumni&StudentWeekend 29.10.2016 klo 10 – 15

Viestiosaston jäsenet ovat sydämellisesti tervetulleita Alumni&StudentWeekend 2016 -seminaariin Aalto-yliopiston TUAS-talolle, Maarintie 8 (ent. Otaniementie 17), Otaniemi. Aluksi Fingridin toimitusjohtaja Jukka Ruusunen puhuu huoltovarmuudesta. Lyhyen tauon jälkeen seuraa kolme rinnakkaista luentosarjaa. Ne kertovat aiheista terveysteknologia, Data Science ja älykäs automaatio. Luentojen jälkeen on yhteinen verkostoitumistilaisuus, jossa seminaarin osallistujat voivat keskustella keskenään nauttien pientä suuhunpantavaa ja virvoketta. Osa esityksistä on englanniksi. Seminaari on maksuton (ei sisällä lounasta), mutta vaatii ilmoittautumisen! Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen: www.asw.fi

Kylmän sodan puolustusvalmistelut ja uhkakuvat 14.11

Syyskokouksensa yhteydessä Helsingin Reserviupseeripiiri järjestää esitelmän aiheesta ”kylmän sodan puolustusvalmistelut ja uhkakuvat” 14.11.2016 klo 18.00 Katajanokan Kasinolla, Laivastokatu 1, 00100 Helsinki. Viestiosaston jäsenet kuten kaikki muutkin piirin henkilöjäsenet ovat tervetulleita esitelmätilaisuuteen. Esitelmän pitää eversti Petteri Jouko.

Internet Forum -yleisöluentosarja syyskuun – marraskuun aikana

Aalto-yliopisto kutsuu keskustelemaan digitalisaation nykytilanteesta ja mahdollisuuksista luennoille, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Lue lisää.

Viestiosaston ampumaratavuorot

Järjestämme ampumavuoroja Töölön pistooliradalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää.

Ampumakilpailu

Järjestämme tänäkin vuonna Viestiosaston ampumakilpailun, mutta kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä ainoastaan neljällä Viestiosaston ampumavuorolla. Kilpailu tapahtuu Palvelusammunta 4:n (PA4) muodossa ja lopputuloksessa otetaan huomioon osallistumisprosentti kerhon ampumavuoroille. Katso Ampumakilpailun säännöt.

Liikuntakilpailu

Osallistu kilpailuun liikuntasuorituksista! Kilpailun voittajaksi tulee eniten pisteitä kuntokorttiin kirjannut vuoden 2016 aikana. Kuntokorttiin pääsee tästä. Tämän lisäksi, arvotaan palkinto vähintään 100 pistettä saavuttaneiden kesken. Lisätietoa liikuntaupseerilta Liikuntaupseeri (ät) viestiosasto.net.

Koulutus

Katso seuraavat kurssit MPK koulutuskalenterissa. Vielä ehtii ilmoittautua esimerkiksi Kenttäsähkö -kursille (ilmoittautuminen 2.11.2016 mennessä).

 

 

free hits

Total count