AJANKOHTAISTA

Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.


VIESTIOSASTON KEVÄTKOKOUS KESKIVIIKKONA 27.4.2022 KLO 17:00 – 18:00

Viestiosaston kevätkokous on keskiviikkona pidetään Suojeluskuntatalon auditoriossa. Osallistuminen on mahdollista myös etänä Teamsin kautta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä lisäbudjetti vuodelle 2022.

Linkki kokoukseen lähetetään kaikille jäsenille ennen kokousta (Teams-kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua).

Niitä, jotka tulevat paikan päälle Suojeluskuntatalon auditorioon (Töölöntorinkatu 2 B), pyydetään ilmoittautumaan 25.4. mennessä sihteerillemme: sihteeri ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Raimo Nikkanen 050 511 8914. Tämä sen takia että osaamme varautua sopivalla määrällä kahvia ja pikkupurtavaa.

TERVETULOA!

ESITELMÄ: ASEKOULUTTAJAN KOKEMUKSIA UKRAINASTA KE 27.4.2022 KLO 18:15 – 19:00

HRU:n Viestiosasto järjestää avoimen webinaariesitelmän keskiviikkona 27.4.2022 klo 18.15, jossa reserviupseeri Tomi Hiltunen kertoo kokemuksistaan asekouluttajana Ukrainassa.

Webinaari pidetään Teamisissa.

Aikaisemmasta tiedosta poiketen tapahtumaan edellytetään ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen tapahtumaan lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: tapahtumailmo ät hrup piste fi.  Ilmoittautumisesta tulee ilmetä koko nimi, HRUP/HELRESP jäsenyhdistys sekä tieto, mihin tapahtumaan ilmoittautuu (”Ukraina 27.4.”). Ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään 24.4.2022 klo 23.59 mennessä.

Webinaarilinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse viimeistään 8 h ennen tapahtuman ilmoitettua alkamisajankohtaa.

HUOM: Viestiosaston syyskokoukseen paikan päällä osallistuvat voivat seurata esitelmää maanpuolustustalon auditoriossa.

TERVETULOA!

MUKAAN VIESTIOSASTON TOIMINTAAN? – Haemme nuorisoupseeri-toimihenkilöitä!

Tehtävä: Nuorisoupseeri-toimihenkilö vastaa kerhon nuorten jäsenten huomioimisesta toiminnassa. Nuorisoupseerina pääset myös Helsingin Reserviupseeripiirin (HRUP) Nuorten Toimikuntaan, joka järjestää yhteistä ohjelmaa Helsingin seudun nuorille reserviupseereille. Nuorisoupseeri pääsee osallistumaan hallituksen kokouksiin ja kokemaan minkälaista hallitustyöskentely on.
Vaativuus: Matalan kynnyksen pesti! Tehtävästä voi tehdä aivan omannäköisen. Kiinnostaako saunaillan järjestäminen? Nuorille suunnattu ammunta? Pesti vaatii sinulta vähintään joihinkin hallituksen kokoontumisiin osallistumisen (myös Teams vaihtoehto) sekä siihen valmistautumisen.
Miksi hakea nuorisoupseeriksi: Tehtävä on monipuolinen ja hauska. Opit tuntemaan kerhon jäseniä sekä muita nuoria Helsingin seudun eri kerhoista. Tehtävään voi hakea taisteluparina tai ihan itsekseen ja tekeminen on takuuvarmasti omannäköistä. Tehtävään saat sparrausta edelliseltä nuorisoupseerilta Ellen Ekblomilta.
Oletko sinä Viestiosaston tuleva Nuorisoupseeri? Kysymyksiä ja muita tiedusteluja tehtävään liittyen voi esittää Erkalle (0400 448 204, puheenjohtaja ät viestiosasto dot net).

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

Kannattaa seurata aktiivisesti MPK:n sivuja: https://mpk.fi/

VIESTIOSASTON AMPUMAVUOROT 2022

Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti.
Ilmoittautuminen joko netissä tai sähköpostitse ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Mikko Leskinen 050-4055873. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat rajoitukset Ammunta sivuilla.