Viestiosasto on reservin upseerien yhdistys, jonka tarkoituksena on jäsentensä reserviupseeritaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen. 

AJANKOHTAISTA

 

SRA TURVALLISEN AMPUJAN KURSSI, KE 12.12.2018 KLO 18:00

ARU järjestää jäsenilleen sekä yhteistyötahoille sovelletun reserviläisammunnan (SRA) ”turvallisen ampujan” -kurssiin kuuluvan teorialuennon ja teoriakokeen. Teoriaosuus on yhdistyksen ja yhteistyötahojen jäsenille veloitukseton.

Kurssin suorittamiseksi tulee suorittaa lisäksi ampumakoe 6 kk sisällä teoriakokeesta. Jo teoriakokeen suorittaminen oikeuttaa osallistumaan ARU:n SRA-harjoituksiin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://goo.gl/forms/InhE2mwwdpjmPSU22

 

Ampumaratavuorot

Järjestämme myös vuonna 2018 ampumavuoroja Töölön radalla parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00. Kerhon laina-aseet ovat jäsenten käytettävissä ilmaiseksi, mutta patruunoista tulee suorittaa maksu käteisellä. Lue lisää. Huomaa myös HRUP:n ampumavuorot Santahaminassa, ilmoittautuminen MPK:n sivuilta.

 

 

Liikuntakilpailu 2018

Järjestämme viime vuoden tapaan liikuntakilpailun kerhomme jäsenille. Arvomme kaikkien RESUL:n kuntokortin mukaan yli 100 pistettä vuoden aikana keränneiden kesken 2 kpl palkintoja. Kuntokortti löytyy tästä: www.resul.fi/kuntokortti. Ei kun kuntoilemaan! Olemmeko tänäkin vuonna piirin kerhoista numero 1?

 

free hits

Total count