Viestikoulutus ja kurssit

Viestikurssi_pc ym

Katso tarjolla olevaa koulutusta MPK koulutuskalenterista www.mpk.fi/koulutuskalenteri.

Kannattaa vilkaista myös Ilma- ja Meripuolustuspiirin kursseja sekä etsiä Helsingistä hakusanalla ”TRA” sekä tutustua myös Puolustusvoimien koulutusportaalin PV Moodle käyttöön (www.pvmoodle.fi). Se tarjoaa huimasti sekä MPK:n että PV:n tuottamaa koulutusta reserviläisille. Lähes kaikilla MPK:n kursseilla käytetään PV Moodlea etäopiskeluun tukemaan lähiopetusta.

Käy tykkäämässä MPK:n Facebook-sivusta, pysyt ajan tasalla yhdistyksen toiminnasta https://www.facebook.com/Maanpuolustuskoulutusyhdistys/

Kerhomme tukee erityisesti nuorten jäsenten osallistumista kursseille ja koulutuksiin. Hallitus päättää tapauskohtaisesti tuen myöntämisestä vapaamuotoisen, perustellun hakemuksen pohjalta.

 

Viestikoulutuksia:

HUOM! MPK:n koulutustoiminnan keskeyttämistä on jatkettu 31.7.2020 saakka.

Tänä aikana järjestetään kuitenkin verkkokoulutuksia ja webinaareja, joten seuraa MPK:n sivuja ja ilmoittaudu tapahtumiin.

Lisätietoja MPK:n sivuilta: https://mpk.fi/ajankohtaista/

 

KUTSU: ELSO-KILLAN WEBINAARI-SARJA 2020

Elektronisen sodankäynnin kilta toteuttaa korkealaatuisen ELSO-luentosarjan ohessa (liite) olevan ohjelman mukaisesti. Päämäärä on lisätä alan osaamista Suomessa ja tarjota eri aloilla tarvittavaa taustatietoa Puolustusvoimien ja yhteistyötahojemme käyttöön.

Webinaarisarjaan voi osallistua eri alojen viranomaiset, sotilasopetuslaitosten opiskelijat, reserviläiset ja myös alan osaamista tarvitsevat varusmiehet. Tilaisuuksiin ilmoittautujille tarjotaan lisäksi mahdollisuus tutustua aiempien webinaarisarjojen materiaaliin aiheeseen perehtymiseksi.