Liity jäseneksi/päivitä tietosi


Reserviupseeriliiton jäseneksi liittyminen tarkoittaa käytännössä liittymistä jäseneksi johonkin sen jäsenyhdistyksistä, esimerkiksi Viestiosastoon! Merkittävä osa toiminnasta tapahtuu yhdistyksen tasolla, joten valitsemasi jäsenyhdistys ei välttämättä ole aivan yhdentekevä. Yhdistystä voi toki vaivatta vaihtaa myöhemmin.
HUOM: Viestiosaston jäsenyys ei edellytä viestiaselajin koulutusta, mutta vaatimuksena on Suomessa saatu upseerikoulutus.

* Yleiset jäsenedut

* Muutamia Viestiosaston jäsenetuja:

– Kerhomme tukee erityisesti nuorten jäsenten osallistumista kursseille ja koulutuksiin. Hallitus päättää tapauskohtaisesti tuen myöntämisestä vapaamuotoisen, perustellun hakemuksen pohjalta.

– Järjestämme ammuntaharjoituksia joka toinen viikko. Osallistuminen on täysin maksutonta, jos on omat patruunat. Patruunoita voi ostaa sisäänostohintaan ja aseita voi lainata maksutta.

– Järjestämme liikunta- ja ampumakilpailuja palkintoineen. Ei osallistumismaksuja.

– Maksuttomia esitelmätilaisuuksia ja yritysvierailuja.

– Toimintapäivä Santahaminassa. Ohjelmaan kuuluu perinteisesti (pistooli)ammuntaa, viestihenkisiä ja muita rasteja, grillaamista ja saunomista. Kerhomme tukee osallistumista, joten osallistumismaksu on pieni.

Jäsenmaksu

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmaksu sisältää yhdellä kertaa kerättävät liiton, piirin ja kerhon jäsenmaksun sekä Reserviläinen -lehden ja piirilehden tilausmaksun. Kokonaisjäsenmaksun suuruus vaihtelee, koska kerhot ja piirit päättävät omasta maksuosuudestaan itse. Varsinaisten jäsenten osalta vuoden 2021 jäsenmaksu vaihtelee siten noin 35 – 60 euron välillä ja nuorisojäsenmaksu kerhosta riippuen alkaen 18,50 eur.

Viestiosaston varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 47 euroa (josta kerhomme osuus 11 euroa), mutta jos olet jo jäsen jossain toisessa kerhossa, niin silloin vähennetään lehden osuus 8,50 euroa eli jäsenmaksu Viestiosastolle on siinä tapauksessa 38,50 eur.
Alle 28-vuotiaat pääsevät toimintaan mukaan nuorisojäsenmaksulla, joka vuodelle 2021 on kerhosta riippuen alkaen 18,50 euroa vuodessa. Viestiosaston nuorisojäsenmaksu on 19,50 euroa (josta kerhomme osuus 1 euro).
Virallisesti jäsenyys astuu voimaan, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen.

Liittyminen on helppoa!

Liittymislomakkeeseen pääset suoraan TÄSTÄ. 
HUOM! Viestiosasto löytyy lomakkeelta nimellä Helsingin Reserviupseerien Viestiosasto r.y.

 

RUL:n vanha jäsen – pidä tietosi ajan tasalla!

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit käyttää jäsenrekisterin eAsiointipalvelua, jossa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampuma- tai senioriturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi.

eAsiointipalveluun pääset TÄSTÄ

Maanpuolustusrekisterin rekisteriseloste 2016 

Voit myös olla yhteydessä jäsenupseeriimme tai sihteeriimme, katso Yhteystiedot sivulta.