SRA-vuoro Omega Centerissä

SRA-vuoro Omega Centerin radalla

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen SRA-ampumavuoroja kaksi kertaa kuussa Omega Centerin sisäradalla Espoossa. 

SRA-ampumavuorolla keskitytään SRA-rasteihin ja kilpailulliseen harjoitteluun. Omegan rata mahdollistaa monipuolisen harjoittelun, koska myös radan sivuseinät ovat ammuttavia (pistoolikaliiberit). Vuoro soveltuu sekä aktiiviharrastajille että juuri SRA-kortin suorittaneille. Teemme vuoroille sekä vaihtuvia että toistuvia rasteja, jotta jokainen voi mitata omaa kehittymistään SRA ampujana. Tarjolla myös opastusta ja vinkkejä.

Omegalla pidettävät SRA-vuorot ovat tiistaisin kaksi kertaa kuussa. Vuoro on illalla klo 18.45 – 21.00. Vuoden 2023 kevätkauden vuorot: 28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5., 23.5., 30.5.

Vuorosta peritään 10€ ratamaksu (maksu paikan päällä, vain MobilePay). Ampujilla tulee olla suoritettuna SRA-turvallisen ampujan kurssi, sekä omat suoja- ja ampumavarusteet. 

Vuoroilla ampumaan omalla asekalustolla ja patruunoilla, mutta laina-aseiden mahdollisuus on (kerro tarve laina-aseille/patruunoille ilmoittautumisen yhteydessä). Vuorolle saa myös kerholta panoksia.

Vuoroille ilmoittaudutaan KHRU:n Nimenhuuto-sivun kautta. Saat tunnuksen, kun olet käynyt ensimmäisen kerran vuorolla. Uudet vuoroille tulijat ilmoittautukaa sähköpostilla osoitteeseen: ampumaupseerit (at) khru.fi.

Omega Centerin osoite: Juvan Teollisuuskatu 15, Espoo, www.omegacenter.fi

Omegacenter_t-3

Kuva: www.omegacenter.fi