Töölön ratavuorot

Helpoin tapa tutustua ammuntaan on ilmoittautua yhdistyksemme ampumavuoroille. Sinun ei tarvitse olla kokenut ampuja, vaan voit tulla tutustumaan toimintaan, ja saat opastusta tarvittaessa aivan perusteista lähtien.  

Ratavuorot ovat aina aina parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 16:30-19:00. Jos sinulla ei vielä ole omaa kalustoa, niin vetäjät varaavat kaluston valmiiksi vuorolle. Et tarvitse mukaan muuta kuin kuulosuojaimet ja suojalasit.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan vuoroilla saat opastusta ja pääset mukaan turvallisen harjoitteluun sekä opit pistoolin ja kiväärin käsittelyn perustaidot. Kun kokemusta kertyy ja olet suorittanut SRA-kurssin, voit käydä myös yhdistyksen Omegan ratavuoroilla harjoittelemassa SRA-ammuntaa.

Yhdistyksen patruunoita voi käyttää korvausta vastaan, muista mainita tarpeesta ilmoittautuessasi. Patruuna maksetaan paikan päällä MobilePaylla (50kpl erissä, hinta n. 15 euroa).

Käytämme ilmoittatumiseen Nimenhuutoa. Saat tunnuksen, kun olet käynyt ensimmäisen kerran vuorolla. Uudet vuoroille tulijat ilmoittautukaa sähköpostilla osoitteeseen: ampumaupseerit (at) khru.fi.