Jäsenyys

Yhdistyksemme jäseneksi voivat liittyä kaikki Suomessa upseerikoulutuksen saaneet henkilöt.

Liittymällä jäseneksi olet myös oikeutettu Suomen Reserviupseeriliiton ja Helsingin Reserviupseeripiirin jäsenetuihin sekä pääset osallistumaan Reserviläisurheiluliiton kilpailuihin.

Jäseneksi voit liittyä Suomen Reserviupseeriliiton jäsenhakemuslomakkeella. Sinun tulee valita ”Kanta-Helsingin Reserviupseerit r.y.” alasvetovalikosta, jossa ilmoitetaan ”Kerho johon haluat liittyä”. Tervetuloa mukaan!

Jäsenestu: 10 % alennus Varuste.netissä ja Viranomaisella

KHRU on neuvotellut jäsenilleen 10% alennuksen suurimmasta osasta Viranomaisen ja Varuste.netin valikoimaa. Iso kiitos Varuste.netille yhteistyöstä! Alennus myönnetään kassalla kun esität RUL jäsenkorttisi, jossa näkyy yhdistyksen nimi. Lisätietoja: Alennus lasketaan tuotteen normaalihinnasta. Tarjous-, outlet- tai kampanjahinnoista ei myönnetä lisäalennusta. Alennus ei koske niitä tuotteita joissa lukee ”Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille”. Joissain valikoiduissa tuotteissa alennus voi olla pienempi, konsultoi myyjää jos et ole varma.

Jäsenmaksu 2022

Vuoden jäsenmaksu on n. 53 euroa euroa. Nuorisojäsenen maksu on noin puolet normaalimaksusta. Jäsenmaksu koostuu neljästä osasta, jotka hieman vaihtelevat vuosittain:

  1. Kanta-Helsingin Reserviupseerien osuus n. 16 euroa, joka käytetään yhdistyksemme omaan toimintaan.
  2. Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmaksuosuus n. 16,00 euroa, joka käytetään liiton palveluiden ylläpitoon.
  3. Suomen Reserviupseeriliiton lehtimaksuosuus n. 9, jolla kustannetaan Reserviläinen-lehti.
  4. Helsingin Reserviupseeripiirin osuus n. 12 euroa, joka käytetään piirin palveluiden tuottamiseen sekä Helsingin Reservin Sanomat-lehteen.