Kalenteri

Marraskuu 2017
m t k t p l s
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Tampereen Reserviupseerit ry, TamRU, on vuonna 1930 perustettu reserviupseerien etuja ja valmiuksia kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusyhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on ylläpitää reserviupseerien sotilaallisia tietoja ja taitoja, johtajakykyä ja valmiuksia sekä toimia jäsenten yhdyssiteenä Reserviupseeriliittoon, Maanpuolustuskoulutusyhdistykseen, Puolustusvoimiin ja muihin maanpuolustuksellisiin yhdistyksiin ja -kiltoihin. Toiminnan päämääränä on Suomen kokonaisturvallisuuden edistäminen. TamRU on Suomen Reserviupseeriliiton ja Pirkanmaan Reserviupseeripiirin jäsenyhdistys. Yhdistys ei osallistu puoluepoliittiseen toimintaan. Lue lisää yhdistyksen säännöistä.

Lähes tuhannesta jäsenestä kolmannes on alle 30-vuotiaita nuoria upseereita, kolmannes vanhempia asevelvollisia reserviupseereita ja vanhin kolmannes yli 60-vuotiaita täysinpalvelleita senioreja. Tervetuloa joukkoon mukaan!

Tutustu yhdistyksen historiaan alasivulla.

Tuleviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin pääset tutustumaan kalenterin kautta. Niistä tiedotetaan myös Pirkan Viestissä, joka jaetaan kaikille jäsenille kotiin ja joka löytyy myös sähköisesti osoitteesta www.pirkanviesti.fi. Myös sähköpostitse lähetetään tietoja osallistumismahdollisuuksista, joten muistathan ilmoittaa yhteystietojesi muuttumisesta!

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä eri osastojen puheenjohtajiin, sekä yhteyshenkilöihin. Aktiivisia TamRU:n jäseniä löydät myös yhdistyksen Facebook-ryhmästä.

Ajankohtaista

Marraskuu

SYYSKOKOUS 13.11
Sääntömääräinen syyskokous. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja

LIPPUKOULUTUS 25.11.
Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhlan järjestölippujen kantajille suunnattu koulutus Reserviläisjärjestöjen toimistolla, Lis
ätietoja

Joulukuu

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12.
Tule mukaan juhlimaan 100-vuotiasta Suomea!
Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla kello 10:45 alkaen. Kokoontuminen Talvisodan muistomerkillä (Emil Aaltosen puistossa Tammelantorin laidalla), mistä siirrytään kulkueena Kalevankankaan Sankariristille. Lisätietoja 

JOULUAATON KUNNIAVARTIOT 24.12.
KALEVANKANGAS: TamRUn vuorot ovat klo 19:00 – 19:30, 21:00 – 22:00 ja 23:00 – 24:00. Lisätietoja

Aiempia tapahtumia

30.3.2017 Sarviaiset

Kevään Sarviaiset järjestettiin ensimmäisen kerran Niihaman majalla. Uusia jäseniä ilmoittautui neljä, joista kolme ennätti paikalle kuulemaan yhdistyksen toiminnasta. Samalla kuultiin majan historiasta, nautittiin hernekeittoa ja lihapasteijoita, sekä vaihdettiin kuulumisia. Ideoitiin uusia tapahtumia ja innostuttiin ammunnoista ja RUL:n kv-mahdollisuuksista. Saunakin lämmitettiin mutta tällä kertaa löylyt jäivät lenkkisaunojille. Lopuksi vielä paistettiin makkarat kotoisasti korotetussa puolijoukkueteltassa.

Kiitos osallistujille sekä Niihaman majan isännälle!

(Teksti ja kuvat: Susanna Takamaa)

 21.3.2017 TamRU:n kevätkokous

TamRU:n sääntömuotoinen kevätkokous pidettiin Siivikkalan majalla. Kokouksen aluksi kuulimme erittäin mielenkiintoisen esitelmän kunniamerkeistä ja niiden myöntämisestä, jonka jälkeen yhdistys palkitsi ansioituneita jäseniään. Alla kuvia tapahtumasta.

(Kuvat: Susanna Takamaa)

4. – 5.3.2017 Vihmajotos – RESUL:n valtakunnallinen talvijotos

TamRU menestyi tuttuun tapaan valtakunnallisella talvijotoksella. Yhdistyksestä osallistui kisaan neljä partiota ja saavutti 1. ja 3. palkintosijan. 2. sija meni veljesjärjestöllemme TaKoRulle, joten tapahtuma vietiin päätökseen vahvasti Tamperelaisittain. Taakse jäivät myös neljä Saksalaista partiota.

Hienosti TamRU:n järjestämä bussikuljetus oli tälläkin kertaa kerännyt partioita ympäri Pirkanmaata.

Tulokset löytyvät täältä ja Vihmajotoksen viralliset sivut täältä.

 

Vanhemmat tapahtumat

Vanhemmat tapahtumat löydät tämän linkin takaa.

Puheenjohtajan palsta

Tammikuu 2013   Helmikuu 2013   Toukokuu 2013   Syyskuu 2013

Toukokuu 2014   Heinäkuu 2014   Lokakuu 2014   Marraskuu 2014

Yhteistyökumppanit

Tampereen Reserviupseereilla on useita yhteistyökumppaneita, joiden tuki on erittäin ratkaiseva toiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kerhon yhteistyökumppaneita ovat mm:

Pirkanmaan aluetoimisto

Tampereen varuskunta

Maanpuolustuskoulutusyhdistys

Pirkanmaan Kadettipiiri

Maanpuolustuskillat

Tampereen Reserviupseerien Naiset ry

Tampereen Reserviläiset ry

Tampereen Sotilaskotiyhdistys