Nuoret upseerit

Nuorten upseerien toiminta on tarkoitettu kerhon alle 30-vuotiaille jäsenille. Alennetun jäsenmaksun nuorisojäseniä ovat enintään 28-vuotiaat jäsenet. Nuorten osaston johtoryhmässä toimii Eero Rönni,. Nuorisoupseerin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] .

Sotilastietoja- ja taitoja kehitetään osallistumalla reservijärjestöjen ampumatoimintaan, Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseille ja Pirkanmaan upseerien kerhoiltoihin. Nuoret upseerit osallistuvat aktiivisesti maasto- ja jotostoimintaan ja Reserviläisurheiluliiton maastokilpailuihin pyritään kokoamaan TamRU:n nuorten upseerien oma joukkue yhteistyössä maasto-osaston kanssa. Nuorten upseerien puitteissa järjestetään koulutus- ja virkistystoimintaa ja otetaan yhteyttä reserviin siirtyviin ja TamRU:un liittyviin nuoriin upseereihin.

Virkistys

Tavoitteena on järjestää halukkuuksien mukaan paintball-tapahtuma Tampereen seudulla sekä muuta kehittävää virkistystoimintaa esimerkiksi kiipeilyilta tai muita lajitutustumisia Tampereen keskustassa.

Sarviaiset

Nuoret upseerit järjestävät syksyisin ja keväisin tutustumistilaisuuden Sarviaiset. Sarviaisten tarkoituksena on perehdyttää uudet jäsenet mukaan TamRU:n toimintaan ja kuulla uusien jäsenien ideoita toiminnan kehittämiseksi saunomisen ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Kotiuttaminen

Satakunnan Lennoston kotiuttamisjuhlassa palkitaan plaketilla TamRU:n nimissä esimerkillisin upseerikokelas tammi- ja heinäkuun saapumiseristä. Yhteyttä pidetään myös muiden keskeisten joukko-osastojen tamperelaisiin kokelaisiin ennen kotiuttamista.

Vänrikkipäivät

Valmistellaan tulevaa vänrikkipäivää yhdessä Aluetoimiston kanssa. Vänrikkipäivän toteutuksesta vastaa toiminnanjohtaja, joka toimii yhteysupseerina Aluetoimistoon päin. Vänrikkipäivän työryhmään kuuluvat toiminnanjohtaja ja tarvittava määrä hallituksen nimeämiä jäseniä.