Kilpailutoiminta

TamRU:n jäsenille löytyy kilpailutoimintaa niin yhdistyksen omien kilpailujen kautta kuin reserviupseeripiirin ja RESUL:n järjestämänä.

Reservipiirien kilpailuihin, joihin ilmoittautumiset pyydetään toimittamaan yhdistyksittäin, ilmoittautumiset hoitaa ampumatoimikunnan puheenjohtaja. Tiedottakaa häntä aikomuksistanne hyvissä ajoin. Mainitkaa ilmoittautumispyynnössä kilpailun nimi, sotilasarvonne, oma nimenne, ikäsarjanne ja kilpailulajinne. Joukkueita ei tarvitse nimetä etukäteen, vaan kisojen parhaat tulokset tehneet kootaan niihin ammunnan tauottua. TamRU tukee jäsenistönsä osallistumista Pirkanmaan reservipiirien mestaruuskisoihin maksamalla osallistumismaksut jälkikäteen joko kilpailijan toimittamaa maksukuittia vastaan tai kootusti, kunkin kilpailun järjestävän tahon päättämästä menettelystä riippuen.

Yhdistyksen oma kilpailutoiminta

Perinteinen TamRU – TRes -välienselvittely ilmakiväärein ja -pistoolein käytiin taas 5.3.2024. Kilpailu ei tänä vuonna toiminut samalla TamRU:n (ja TRes:n) omina mestaruuskilpailuina. Yhtä kaikki, leppoisa tapahtuma, johon voi osallistua – ja osallistutaankin – hyvinkin vähäisellä kokemuksella ja jopa siihen ”väärään lajiin”.

Tuloksia:   2024   2019   2018   2017   2016   2015   2014   2013   2012   2011   2010

Toinen perinteinen kilpailu, TamRU – TRU (Turun Reserviupseerit) pienoispistooleilla, oteltiin Aitovuoressa 23.4.2016. Samassa tapahtumassa ottelevat normaalisti myös TRes-TurRes ja P-HA-TSA (aiemmat tulokset). Kisailua on jatkettu senkin jälkeen, mutta tuloksista ei ole täyttä tietoa. Vuoden 2017 Kupittaan tulokset.

Pirkanmaan reservipiirien kilpailut

Reservipiirien kilpailuista ilmoitetaan Pirkan Viestin Kilpailutoiminta sivuilla. Ilmoittautuminen piirien kilpailuihin tapahtuu yleensä yhdistyksittäin, yhdistyksen a-toimikunnan puheenjohtajan  kautta. Osallistujia TamRU:sta on ollut ilahduttavasti, mutta pyritään taas ensi vuonna vieläkin suurempaan määrään!

TamRU on järjestänyt yhteistyössä P-HA:n kanssa Pirkanmaan reservipiirien pienoiskiväärimestaruuskilpailut P-HA:n Aitovuoren radalla 10.6.2017: Tulokset ja 10.6.2018: tulokset.

Koosteet TamRU:n saavuttamasta menestyksestä:   2016   2015   2014

Reserviläisurheiluliiton kilpailut

Vuoden 2022 kilpailukalenterin löydät täältä