Winter Camp

Winter Camp -ampumaleiri joka vuosi helmikuussa

Winter Camp on oiva tilaisuus tutustua yhdistyksen muihin jäseniin, toiminnalliseen ammuntaan sekä yhdistyksen kattavaan ampumakalustoon. Mukana on myös kalustoa, jolla ei Töölön vuoroilla pääse ampumaan. Leirillä pääset myös kokeilemaan käytännössä miten talviset olosuhteet vaikuttavat aseenkäsittelyyn. Ampumaohjelmisto soveltuu kaiken tasoisille ampujille, mutta rastit antavat myös kokeneemmille ampujille mahdollisuuden haastaa itseään, eivätkä vähiten talvisten olosuhteiden muodossa.

Vuoden 2025 Winter Camp ilmoitetaan syksyllä 2024.

Winter Camp 2024

WinterCamp24 -ampumaleiri järjestettiin Lopella lauantaina 3.2.2024 mukavassa lumisessa kelissä lämpötilan siirtyessä aamun nollasta iltapäivällä kevyesti plussan puolelle. Osallistujia oli yhteensä 32.

WinterCamp24_06Tilaisuudessa ammuttiin kolme rastia aamupäivällä ja hernekeittolounaan jälkeen kolme rastia iltapäivällä. Päivän päätteeksi osallistujat saivat kokeilla yhdistyksen, että muiden osallistujien kalustoa.

WinterCamp24_04Rasteilla käytettiin kattavasti yhdistyksen kalustoa sekä osin lainakalustoa. Lopen montuilla saa myös ampua haulikolla, mikä oli mukava lisä Padasjokeen verrattuna. Illan suurimmaksi hitiksi osoittautuivat Mosin-Nagantit, joista kovin monella ei ollut ennestään kokemusta.  

WinterCamp24_05Rasteilta kerättiin tulokset ja osumat pisteytettiin IDPA-tyylisesti laskennan nopeuttamiseksi. Päivän voitti Juho Leinonen, toiseksi tuli Henri Sarimo ja kolmanneksi Juha Kallahti. Saimme Helsingin Reserviupseeripiirn varastoista tyylikkäitä 80-90 –luvun hiihtomitaleja, jotka jaettiin voittajille yhdistyksen Winter Camp -diplomien kanssa.

Osallistujilta tuli paikan päällä erittäin positiivista palautetta leiristä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna, jolloin vuorossa on jo toinen perinteinen Winter Camp. Tervetuloa mukaan!

WinterCamp24-01