Jäsenhuolto ja -hankinta

 

Yhdistyksen jäsenrekisteriä ylläpitää Suomen reserviupseeriliitto, jonka jäsen yhdistys on.
Jäsenrekisteri on hyvä ja toimiva ja vapauttaa paljon energiaa jäsenmaksureskontrasta oikeaan
toimintaan. Liitto lähettää jäsenmaksulaskut ja valvoo niiden suoritukset.

Yhdistyksessämme on yhdeksänsataa jäsentä, joista kolmellasadalla ei ole sähköpostiosoitetta rekisterissä tai posti palautuu virheellisen sähköpostiosoitteen johdosta.

Paperipostin postiosoite pysyy ajan tasalla Väestörekisterin automaattipäivityksellä. Erillinen ilmoitus postiosoitteen muuttumisesta on turhaa, mutta oikean ja toimivan sähköpostiosoitteen ylläpito entistäkin tärkeämpää, kun yhdistyksemme aikoo lähettää jäsenkirjeet vastaisuudessa sähköisinä.

Sähköpostiosoitteen ajan tasalla pitämiseen on siis syynsä. Liitto tai yhdistys ei lähetä mainoksia eikä roskapostia. Sähköpostiosoitteet ovat suojassa jäsenrekisterin sisällä, eikä niitä pysty mikään roskapostigeneraattori kaappaamaan haltuunsa. Kukin jäsen voi tarkastaa rekisterissä olevat omat jäsentietonsa Reserviupseeriliiton nettisivuilta (www.rul.fi). Sivuilla on toimintaohjeet.

Reserviupseeriliiton jäsenellä sinulla on täydet oikeudet Reserviläisurheiluliiton palveluihin. Tutustu Reserviläisurheiluliiton sivuihin (www.resul.fi) ja ota reserviläisen kuntokortti käyttöön. Kuntokortti on erinomainen tapa pitää ampumapäiväkirjaa.

Jäsenhuolto ja -hankinta – toimintasuunnitelma 2020

Jäsenmäärä pyörii vähän alle yhdeksänsadan. Jäsenmäärä on ollut pienoisessa nousussa Viime vuosina. Jäsenkehityksen lähiajan tavoite on pitää jäsenmäärä noususuhdanteessa.

Jäsenhuollosta vastaa hallituksessa jäsenhuoltoupseeri. Jäsenhuoltoupseerin tehtävänä on raportoida hallitukselle jäsentilanteen kehittyminen ja jäsenhuollot toimet.

Uusia jäseniä rekrytoidaan aktiivisesti PorPr:n ja SMMepan ylennystilaisuuksista.

Jäsenhuoltoupseeri johtaa palkitsemistoimikuntaa. Palkitsemistoimikunta on laatinut palkitsemisohjeen.

TOP 3: