Jäsenhuolto ja -hankinta

 

Yhdistyksen jäsenrekisteriä ylläpitää Suomen reserviupseeriliitto, jonka jäsen yhdistys on. Liitto lähettää jäsenmaksulaskut ja valvoo niiden suoritukset. Toimiva ja ajantasainen jäsenrekisteri vapauttaa paljon energiaa jäsenmaksureskontrasta oikeaan toimintaan.

Yhdistyksessämme on lähes yhdeksänsataa jäsentä, joista kolmellasadalla ei ole sähköpostiosoitetta rekisterissä tai posti palautuu virheellisen sähköpostiosoitteen johdosta.

Sähköpostiosoitteen ajan tasalla pitämiseen on siis syynsä. Liitto tai yhdistys ei lähetä mainoksia eikä roskapostia. Sähköpostiosoitteet ovat suojassa jäsenrekisterin sisällä, eikä niitä pysty mikään roskapostigeneraattori kaappaamaan haltuunsa. Kukin jäsen voi tarkastaa rekisterissä olevat omat jäsentietonsa Reserviupseeriliiton nettisivuilta (www.rul.fi). Sivuilla on tähän toimintaohjeet.

Paperipostin postiosoite pysyy ajan tasalla Väestörekisterin automaattipäivityksellä. Erillinen ilmoitus postiosoitteen muuttumisesta on turhaa, mutta oikean ja toimivan sähköpostiosoitteen ylläpito entistäkin tärkeämpää, kun yhdistyksemme aikoo lähettää jäsenkirjeet vastaisuudessa sähköisinä.

Reserviupseeriliiton jäsenellä sinulla on täydet oikeudet Reserviläisurheiluliiton palveluihin. Tutustu Reserviläisurheiluliiton sivuihin (www.resul.fi) ja ota reserviläisen kuntokortti käyttöön. Kuntokortti on erinomainen tapa pitää ampumapäiväkirjaa.

Jäsenhuolto ja -hankinta – toimintasuunnitelma 2024

Jäsenhuollon tärkein tehtävä on kannustaa ja innostaa jäseniä toimimaan aktiivisesti yhdistyksessä, sekä ylläpitää ja vaalia aktiivisten jäsenten motivaatiota ja jaksamista.

Jäsenhuolto ylläpitää ja valvoo yhdistyksen jäsenrekisteriä ja siihen liittyviä tehtäviä ja tiedusteluja, huolehtii yhdistyksen jäsenten muistamisista, palkitsemisista sekä mahdollisista ylennysesityksistä ja raportoi niistä yhdistyksen hallitukselle.

Jäsenhuoltoupseeri käsittelee ja tarkastaa saapuvat jäsenhakemukset ja vastaa uusien jäsenten hyväksymisprosessista. Lisäksi jäsenhuoltoupseeri osaltaan edustaa yhdistystä ylennys- ja palkitsemistilaisuuksissa ja huolehtii tervehdys- ja onnittelukirjeiden lähettämisestä.

Jatketaan vuonna 2023 aloitettua toimintatapaa, jossa puheenjohtaja kontaktoi kaikki uudet jäsenkandidaatit, toivottaa tervetulleiksi ja evästää alkutaipaleelle.

Uusia jäseniä rekrytoidaan aktiivisesti PORPR:n ja SMMPA:n ylennystilaisuuksista.

Jäsenhuoltoupseerin tehtävänä on raportoida hallitukselle jäsentilanteen kehittyminen ja jäsenhuollon toimet. Jäsenhuoltoupseeri johtaa palkitsemistoimikuntaa, joka on laatinut palkitsemisohjeen.

TOP 3:
• Liittymistervehdykset uusille jäsenille ja muistutukset jäsenmaksun maksamatta jättämisestä
• Onnittelukirjeet ylennyksen saaneille jäsenille sekä niille turkulaisille, jotka eivät ole vielä jäseniä
• Aktiivisten toimijoiden palkitseminen joka vuosi