Maasto- ja kilpaurheilu

Reservin johtajan on huolehdittava fyysisestä kunnostaan. Hyvä kunto¬-taito-tahto -kokonaisuus antaa itsevarmuutta ja luo uskottavuutta suoriutua vaikeistakin haasteista.

Järjestämme jäsenistöllemme maanantaina 15. huhtikuuta 2019 klo 17-19 urheilupäivän Heikkilän Kasarmilla. Ohjelmassa on Ukk-kävely ja/tai Cooper-testi, kehonkoostumusmittaus ja sotilaan lihaskuntotestit.

Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan jokainen mittauttaa omaa fyysistä kuntoaan. Saunan jälkeen iltapalan yhteydessä keskustelaan Resul:n ja piirin sotilasurheilukilpailuista ja niihin valmentautumisesta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen maasto- ja kilpailu-upseereille 12.4.2019 mennessä: / 040 507 3110 / 050 412 688

Maasto- ja kilpaurheilutoimikunta – toimintasuunnitelma 2019

Maasto- ja kilpaurheilutoimikunta käynnistetään vuoden 2019 aikana ja toiminnan tarkemmat suuntaviivat tarkentuvat tulevan vuoden aikana.

Suuntaviivoja toiminnalle ovat:

    • Tarjota urheiluhenkisille reserviupseereille maasto- ja kilpaurheilu koulutusta ja valmentautumista
    • Osallistuminen ja vaikuttaminen piirin osaamis- ja urheilutoimikunnan toimintaan sekä näiden toimikuntien tavoitteiden eteenpäin saattaminen ja jalkauttaminen yhdistystasolla
    • Tarjota ja suositella jäsenistölle verkostomme kautta oman osaamisen ja kunnon kehittämiseksi kouluttamis- ja kouluttautumismahdollisuuksia