Nuoret upseerit

Nuoret upseerit ovat muodostaneet aktiiviryhmän nimeltä ”Ryhmä vänrikit”, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen nuorten toimintaan. Jos sinulla on ajatuksia, ideoita, ja haluaisit päästä suunnittelemaan toimintaa, tai haluaisit saada vaikka oman RUK-vuosikurssisi upseerit koolle, ota rohkeasti yhteyttä nuortenupseereihin.

Tapahtumia voisivat olla esimerkiksi ammuntapäivä, paintballia, softausta, vierailuja eri kohteisiin tai erilaisiin urheilutapahtumiin. Ryhmälle on tehty myös oma Facebook-sivu (Ryhmä vänrikit), johon kannattaa liittyä.

Nuoret upseerit – toimintasuunnitelma 2019

Vuoden 2019 tavoitteena on saada nuoret aktivoitumaan paremmin löytämällä nuorille mieluisia aktiviteetteja. Vuonna 2019 tavoitteet saavutettiin kohtalaisesti. Tietynhenkiset tapahtumat vetoavat nuoriin ja näitä pyritään järjestämään lisää. Lisäksi vuoden 2019 aikana pyritään aktivoimaan”Osasto vänrikit” nuorten toiminnan edelleen kehittämiseksi.

Viestinnän parantaminen ja suorat yhteydenotot ovat vuoden 2019 suunnitelmaa. Muutosten kautta pyrimme kannustamaan nuoria upseereita osallistumaan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ja muihin perinteisiin tilaisuuksiin.

Ammuntatoiminta (mm. Kupittaan ja Heernummen uusi ammuntavuoro) pyritään nostamaan taas osaksi nuorten säännöllistä toimintaa ja sitä kautta aktivoitaisiin nuoria myös muihin tapahtumiin.

Vuoden 2019 aikana osallistutaan aikaisempien vuosien tapaan kotiutettavien ylentämistilaisuuteen Turun linnassa sekä Porin prikaatissa, ja pyritään parantamaan yhteistyötä muiden alueen reserviläistoimijoiden kanssa.