Nuoret upseerit

Nuoret upseerit ovat muodostaneet aktiiviryhmän nimeltä ”Ryhmä vänrikit”, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen nuorten toimintaan. Jos sinulla on ajatuksia, ideoita, ja haluaisit päästä suunnittelemaan toimintaa, tai haluaisit saada vaikka oman RUK-vuosikurssisi upseerit koolle, ota rohkeasti yhteyttä nuortenupseereihin.

Tapahtumia voisivat olla esimerkiksi ammuntapäivä, paintballia, softausta, vierailuja eri kohteisiin tai erilaisiin urheilutapahtumiin. Ryhmälle on tehty myös oma Whatsapp -ryhmä (Ryhmä vänrikit), johon kannattaa liittyä.

Nuoret upseerit – toimintasuunnitelma 2022

Vuoden 2022 tavoitteena on saada nuoret aktivoitumaan paremmin löytämällä nuorille mieluisia aktiviteetteja ja lähtemällä matalalla kynnyksellä mukaan tapahtumiin edes pienellä nuorten porukalla. Tietynhenkiset tapahtumat vetoavat nuoriin ja näitä pyritään järjestämään lisää.

Viestinnän parantaminen ja suorat yhteydenotot ovat vuoden 2022 suunnitelmaa. Muutosten kautta pyrimme kannustamaan nuoria upseereita osallistumaan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ja muihin perinteisiin tilaisuuksiin.

Ammuntavuoroilla tullaan käymään säännöllisesti ja niistä myös tiedotetaan erikseen nuorille. Vuoden 2022 aikana osallistutaan pienen tauon jälkeen jälleen kotiutettavien ylentämistilaisuuteen Turun linnassa sekä Porin prikaatissa. Lisäksi pyritään osallistumaan Uudenmaan prikaatin ylentämistilaisuuteen sekä parantamaan yhteistyötä muiden alueen reserviläistoimijoiden kanssa