Nuoret upseerit

Nuoret upseerit ovat muodostaneet aktiiviryhmän nimeltä ”Ryhmä vänrikit”, jossa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen nuorten toimintaan. Jos sinulla on ajatuksia, ideoita, ja haluaisit päästä suunnittelemaan toimintaa, tai haluaisit saada vaikka oman RUK-vuosikurssisi upseerit koolle, ota rohkeasti yhteyttä nuortenupseereihin.

Tapahtumia voisivat olla esimerkiksi ammuntapäivä, paintballia, softausta, vierailuja eri kohteisiin tai erilaisiin urheilutapahtumiin. Ryhmälle on tehty myös oma Whatsapp -ryhmä (Ryhmä vänrikit), johon kannattaa liittyä.

Nuoret upseerit – toimintasuunnitelma 2024

Tarkoitus on aktivoida nuoria reserviupseereita ja tätä kautta saada reserviupseeritoiminta pysymään aktiivisena tulevaisuudessakin. Tarkoitus on myös saada jäseniksi liittymään nuoria reserviupseereita. Tämä toteutetaan käymällä mm. ylennystilaisuuksissa sekä tarjoamalla mielekästä tekemistä nuorille. Pääpainopiste on nuorille toiminnan järjestäminen ja heidän mukaan saaminen yleisesti yhdistyksen toimintaan.

Viestinnän parantaminen ja suorat yhteydenotot ovat vuoden 2024 suunnitelmaa. Muutosten kautta pyrimme kannustamaan nuoria upseereita osallistumaan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin ja muihin perinteisiin tilaisuuksiin.

Ammuntavuoroilla tullaan käymään säännöllisesti ja niistä myös tiedotetaan erikseen nuorille. Vuoden 2024 aikana osallistutaan  kotiutettavien ylentämistilaisuuteen Turun linnassa sekä Porin prikaatissa. Lisäksi pyritään osallistumaan Uudenmaan prikaatin ylentämistilaisuuteen sekä parantamaan yhteistyötä muiden alueen reserviläistoimijoiden kanssa.

Konkreettiset toimet 2024: