Ajankohtaista

PIIRIN TAPAHTUMAT PERUTTU HEINÄKUUN LOPPUUN SAAKKA

Varsinais-Suomen Reserviläis- ja Reserviupseeripiirit peruu tapahtumiaan varotoimena koronaviruksen leviämistä vastaan.

Hallitus päätti suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti myös piirien hallituksien kokoukset, piirien yhteisen työvaliokunnan kokoukset, piirien yhteisten toimikuntien kokoukset ja piirien kilpailujen järjestämiset siirretään erikseen määriteltävään ajankohtaan. Edellä mainittujen tapahtumien uudet ajankohdat pyritään ilmoittamaan toukokuun kuluessa. Kilpailujen järjestämisestä vastuussa olevia pyydetään ilmoittamaan toiminnanjohtajalle yhdistykselle sopivin ajankohta ja varalla oleva sopivin ajankohta. Poikkeusjärjestely on voimassa toukokuun loppuun saakka.

Piirien johto kehottaa yhdistyksiä rajoittamaan ei-välttämätöntä toimintaa ja lähikontakteja harrastetoiminnassa. Piirien toimisto on siirtynyt toistaiseksi etätyöskentelyyn. Kun tarvitset jotain toimistolta, ota yhteys toiminnanjohtajaan viimeistään edellisenä päivänä. Liikkumista Heikkilän kasarmialueella tullaan rajoittamaan.

Lisätietoja: Minna Nenonen (minna.nenonen [at] mpk.fi, 050-5394281), Johannes Kossila (jkossila89 [at] gmail.com, 050-5968659), Erkki Lehmus (vsres [at] co.inet.fi, 040-1608001).

JÄSENREKISTERI

Pidä jäsenrekisteritietosi ajan tasalla. Automaattisesti päivittyy vain osoitetieto tehtyäsi muuttoilmoituksen, kun tieto väestörekisteristä tulee rekisterin tietoon.

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit tarkastaa jäsentietosi ja päivittää niitä eAsiointipalvelussa. Palvelussa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampuma- tai senioriturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron (= käyttäjätunnus) löydät jäsenkortistasi, salasana ensimmäisellä kerralla on jäsenrekisterissä oleva postinumerosi.”

Pääset eAsiointipalveluun tästä. Ei muuta kuin kokeilemaan ja pitämään omat tiedot aina ajan tasalla!

LÄHIAJAN TAPAHTUMIA

Seuraava piirien yhteisen työvaliokunnan kokous on maanantaina 15.6.2020 klo 17.00 alkaen etäkokouksena.

Seuraava piirihallituksen kokous on tiistaina 19.5.2020 klo 17.00 alkaen etäkokouksena.

Seuraava kuukausitiedote ilmestyy 17.6.2020.

Parivartio 3/2020 ilmestyy 25.6.2020. Lehden teemana on ”Ylennykset ja palkitsemiset”. Aineistopäivä on 5.6. Kaikkien yhdistysten jutut ovat tärkeitä. Erityisesti yhdistyksen toiminnasta tai yksittäisestä tapahtumasta kertovat jutut ovat erityisen toivottavia. Aineisto tulee toimittaa päätoimittajalle (vsres [at] co.inet.fi) ja toimitukseen (parivartio@gmail.com). Muistakaa toimittaa kilpailujen tulokset aina vain Word – asiakirjana!

PIIRITOIMISTO

Messupaketti on edelleen varastoituna. Varaukset tulee tehdä vähintään kolme viikkoa ennen tarvetta. Varaaminen tapahtuu piiritoimistosta (vsres [at] co.inet.fi). Varauksessa tulee ilmoittaa: käyttäjän tiedot (yhdistys, yhteyshenkilö, puhelinnumero, sähköpostiosoite), noutoaika (pvm ja kellonaika) ja palautusaika (pvm ja kellonaika). Toivomus käyttäjille: Pitäkää kärry siistinä ja ilmoittakaa palautuksen yhteydessä havaitut puutteet tai rikkoontumiset!

Piiritoimiston aukioloajat:

Toistaiseksi vain erikseen sovittuna ajankohtana.
Poikkeusjärjestely on voimassa heinäkuun loppuun saakka. Toiminnanjohtaja Erkki Lehmus työskentelee ETÄNÄ (Siltavoudinkatu 1 as 20, 21200 RAISIO), puh +35840 160 8001, email vsres [at] co.inet.fi.

Tiistaisin klo 10.00 – 15.00
Keskiviikkoisin klo 10.00 – 15.00
Torstaisin klo 10.00 – 15.00

Toimisto on auki myös silloin, kun siellä on henkilöstöä. Jos tulet muina aikoina, on parasta varmistaa paikallaolo puhelimitse. Toiminnanjohtaja Erkki Lehmus, puh +35840 160 8001, email vsres [at] co.inet.fi

Piiritoimisto toivottaa kaikille hyvää kevään jatkoa!