Ajankohtaista

Varsinais-Suomen Reserviläispiirit hakevat palvelukseensa Toiminnanjohtajaa

Katso tarkemmat tiedot tästä.

Palkitut ja ylennetyt

Kunniamerkeillä ja ansiomitaleilla palkitut (alkuvuosi 2021)
Reservin ylennykset 4.6.2021

LÄHIAJAN TAPAHTUMIA

Piirien johto kehottaa yhdistyksiä rajoittamaan ei-välttämätöntä toimintaa ja lähikontakteja harrastetoiminnassa.

Seuraava piirihallituksen kokous on tiistaina 7.9.2021 klo 17.30 alkaen etäkokouksena.

Seuraava piirien yhteisen työvaliokunnan kokous on tiistaina 1.6.2021 klo 17.00 etäkokouksena.

Seuraava kuukausitiedote ilmestyy 28.8.2021.

Parivartio 3/2021 ilmestyy 26.8.2021. Lehden teemana on ”Maastourheilu”. Aineistopäivä on 2.8. Kaikkien yhdistysten jutut ovat tärkeitä. Erityisesti yhdistyksen toiminnasta tai yksittäisestä tapahtumasta kertovat jutut ovat erityisen toivottavia. Aineisto tulee toimittaa päätoimittajalle (vsres [at] co.inet.fi) ja toimitukseen (parivartio@gmail.com). Muistakaa toimittaa kilpailujen tulokset aina vain Word – asiakirjana!

JÄSENREKISTERI

Pidä jäsenrekisteritietosi ajan tasalla. Automaattisesti päivittyy vain osoitetieto tehtyäsi muuttoilmoituksen, kun tieto väestörekisteristä tulee rekisterin tietoon.

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit tarkastaa jäsentietosi ja päivittää niitä eAsiointipalvelussa. Palvelussa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampuma- tai senioriturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron (= käyttäjätunnus) löydät jäsenkortistasi, salasana ensimmäisellä kerralla on jäsenrekisterissä oleva postinumerosi.”

Pääset eAsiointipalveluun tästä. Ei muuta kuin kokeilemaan ja pitämään omat tiedot aina ajan tasalla!

PIIRITOIMISTO

Piirien toimisto on siirtynyt toistaiseksi etätyöskentelyyn. Kun tarvitset jotain toimistolta, ota yhteys toiminnanjohtajaan viimeistään edellisenä päivänä. Liikkumista Heikkilän kasarmialueella rajoitetaan.

Lisätietoja: Minna Nenonen (minna.nenonen [at] mpk.fi, 050-5394281), Johannes Kossila (jkossila89 [at] gmail.com, 050-5968659), Erkki Lehmus (vsres [at] co.inet.fi, 040-1608001).

Messupaketti on edelleen varastoituna. Varaukset tulee tehdä vähintään kolme viikkoa ennen tarvetta. Varaaminen tapahtuu piiritoimistosta (vsres [at] co.inet.fi). Varauksessa tulee ilmoittaa: käyttäjän tiedot (yhdistys, yhteyshenkilö, puhelinnumero, sähköpostiosoite), noutoaika (pvm ja kellonaika) ja palautusaika (pvm ja kellonaika). Toivomus käyttäjille: Pitäkää kärry siistinä ja ilmoittakaa palautuksen yhteydessä havaitut puutteet tai rikkoontumiset!

Piiritoimiston aukioloajat:

Toistaiseksi vain erikseen sovittuna ajankohtana.
Toiminnanjohtaja Erkki Lehmus työskentelee ETÄNÄ (Siltavoudinkatu 1 as 20, 21200 RAISIO), puh +35840 160 8001, email vsres [at] co.inet.fi.

Piiritoimisto toivottaa kaikille hyvää kevään jatkoa ja kesän odottelua!