Jäsenrekisteri

Liity jäseneksi

Reserviupseeriliiton jäseneksi liittyminen tarkoittaa käytännössä liittymistä jäseneksi johonkin sen jäsenyhdistyksistä, joita on Varsinais-Suomen alueella 21 kpl. Jäseneksi liittyminen tapahtuu helpoiten ottamalla yhteyttä suoraan oman paikkakunnan yhdistykseen. Kaikissa jäsenyyteen liittyvissä tapauksissa voi ottaa yhteyttä myös piiritoimistoon: vsres[at]co.inet.fi, p. 040 160 8001.
Jäsenedut

Tarkista tietosi

Pidä jäsenrekisteritietosi ajan tasalla. Automaattisesti päivittyy vain osoitetieto tehtyäsi muuttoilmoituksen, kun tieto väestörekisteristä tulee rekisterin tietoon.

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit tarkastaa jäsentietosi ja päivittää niitä eAsiointipalvelussa. Palvelussa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampuma- tai senioriturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron (= käyttäjätunnus) löydät jäsenkortistasi, salasana ensimmäisellä kerralla on jäsenrekisterissä oleva postinumerosi.”

Pääset eAsiointipalveluun tästä. Ei muuta kuin kokeilemaan ja pitämään omat tiedot aina ajan tasalla!