Talvijotos 2016

Palautetta Talvijotoksesta

13.4.2016

Paloukean talvijotoksen palautteen yhteenveto

Keväinen tervehdys Liperistä

Nyt on Jotoksesta reilu kuukausi aikaa ja vaihtelevat hiihtokelit ovat vaihtuneet mahdottomiksi hiihtokeleiksi. Jos nyt jotosteltaisiin samalla reitillä, olisi heikkojen jäiden ylitysrasti toistuvana teemana. Jotossivuilla on palauteosio ollut auki jotoksen päättymisestä asti ja voitaneen olettaa, että jokaisella halukkaalla on ollut riittävä aika antaa palautetta. Kiitämme kaikkia palautetta antaneita kilpailijoita ja toimitsijoita.

Palautteet koonti löytyy tästä =>  Paloaukean talvijotos palautekertomus

******************************************

TALVIJOTOS 2016 MENESTYKSELLISESTI TAKANA!

KIITOS KAIKILLE KISAAJILLE JA TOIMITSIJOILLE TE TEITTE JOTOKSESTA UPEAN TAPAHTUMAN!

************************************************************************************************

LOPPUUNMYYTY, kiitokset kaikille ilmoittautuneille partioille.

Paloaukean – Talvijotos 5. – 6.3.2016 Ylämylly – Liperi

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen talvijotos 2016 pidetään 5.3.- 6.3. Pohjois-Karjalassa Liperin Ylämyllyllä. Jotos on kaikille avoin partioiden välinen kilpailu ja kunto- ja liikuntatapahtuma. Jotoksen järjestäjinä toimivat Liperin Reserviupseerit ja Liperin Reserviläiset yhteistyössä alueen reserviläisyhdistysten ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK:n) kanssa.

Jotos sopii erinomaisesti kaikille luonnossa liikkuville, niin kaveri- kuin työpaikkaporukoille. Voit osallistua myös yksittäisenä henkilönä, jolloin partiot muodostetaan järjestäjän toimesta.

Niin kuin hyvin tiedetään, on Jumala kaikkivaltias, kaikkitietävä ja kaukaa viisas. Niinpä hän oli aikoinaan antanut metsäpalon polttaa kymmeniä hehtaareja valtion metsää eräällä hietakankaalla lähellä Joensuun kaupunkia. Tapansa mukaisesti koettivat ihmiset kaikkensa ponnistaen keskeyttää hänen työnsä, mutta järkähtämättä hän poltti metsää niin laajalta alueelta kuin katsoi tuleviin tarkoituksiinsa sopivaksi.

Muuan eversti huomasi ensimmäisenä miten pitkälle oli ulottunut kaikkivaltiaan katse. Hän oli erään armeijakunnan esikuntapäällikkö, ja joukkoja sijoitellessaan hän huomasi paloaukean erittäin sopivaksi majoituspaikaksi. (Kertoja, Tuntematon Sotilas kirjan alussa, Liperin Ylämyllyn Paloaukeasta

 

PÄÄTUKIJAT

Laakkonen_Subaru                    John Deere

BG_50v

VIRALLISET TUKIJAT

Liperi_vaakalogo_RGB     KaiPr  MPK_logo_high       Resul_kuvalogo-gray

YHTEISTYÖSSÄ

saarelainen_logorapala-logoFENNIA väriPeltonen-ja-Rex