TULOKSET – RESULTS

10.03.2016

Loistava kilpailu ja nyt myös tuplavoittajat! Harva kisaa pääsee kehumaan kahdella ykköspalkitulla, mutta meillä Pohjois-Karjalassa sekin on mahdollista.

Tulosten laskennan tarkistus on saatu päätökseen. Kärkipartioiden kamppailu kiristyi entisestään, TaKoRU ja Kuopion Reserviupseerit päätyivät tasapisteisiin 141.5.

Me onnittelemme myös Kuopion Reserviupseereita hienosta saavutuksesta ja samalla pahoittelemme tuloslaskennassa tehtyä virhettä.

Kilpailun tuomarineuvosto ja johtoryhmä tekivät päätöksen kilpailun ykkössijan jakamisesta TakoRU:n ja Kuopion Reserviupseerien kesken. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Pirkanmaa 1, heidän pisteensä eivät muuttuneet.

Tarkistuslaskennassa havaittu virhe oli tapahtunut PIKATAIVAL pisteiden annossa. Kuopion Reserviupseerien partiolta puuttui viisi pikataivalpistettä, TaKoRU partiolta kaksi pistettä, Team Olli Jokinen partiolta yksi piste ja IG Infanterie Hamburg puoli pistettä, lisäksi partiolle Gunnerside, HV03 Telemark/Buskerud, Norway oli lisätty puolipistettä liikaa.

Tarkistuksessa havaittiin myös Alastaron Reserviläisten saavuttaneen vaeltamisajan molempina kilpailupäivinä, eli heidän partiolleen tulee viisi pistettä lisää.

Tulokset Paloaukean – Talvijotos 2016, kuvan kokoa saat muutettua painamalla CTRL näppäintä ja pyörittämällä hiiren rullaa ylös/alas.

Results Paloaukean – Talvijotos 2016 , pressing the CTRL key and by turning the mouse’s roll up/down You can changed picture a size.

Paloaukean - Talvijotos TULOKSET 11032016