Ilmoittautuminen

Sold out. Thanks to all the patrols which have reported.

Loppuunmyyty, Kiitokset kaikille ilmoittatuneille partioille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 15.2.2016 mennessä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen verkkosivun kautta. Jokaisen kilpailuun osallistuvan on ilmoittauduttava henkilökohtaisesti kilpailuun MPK:n verkkosivuilla. Ilmoittautuminen edellyttää, että henkilö on rekisteröitynyt MPK:n tietojärjestelmään. Näin mahdollistetaan jokaisen kilpailijan vakuutusturva ja asevelvollisille kilpailusta tulevat rinnasteiset kertausharjoitusvuorokaudet (2 vrk).

Kilpailua varten on MPK:n järjestelmässä kurssi numerolla 1200 16 12026.

Toimi näin ilmoittautuessasi:

  1. Jos et ole ennen rekisteröitynyt MPK:n järjestelmään, rekisteröidy tästä: Luo tunnukset tästä

Selaa tarvittaessa ylöspäin ja klikkaa LUO TUNNUKSET. Täytä kentät ja lopuksi klikkaa Tallenna tiedot. Huom.! Voimassaoleva sähköpostiosoite on pakollinen.

  1. Jos sinulla on jo MPK:n tunnukset tai kun olet rekisteröitynyt ja saanut tunnukset, pääset tästä ilmoittautumaan Paloaukea – Talvijotos 2016 tapahtumaan: Ilmoittaudu Talvijotokselle tästä

Ilmoittautumisen yhteydessä jokaisen kilpailijan on ilmoitettava:

  1. Partion nimi ja kotipaikka.
  2. Partion johtajan (= yhteyshenkilö) nimi ja puhelinnumero. (Yksittäinen ilmoittautuja on Yhteyshenkilö, partion johtaja määrätään ennen Talvijotosta)
  3. Mahdolliset ruoka-aineallergiat
  4. Ilmoittautumismaksun maksupäivä ja maksajan nimi (maksetaan ennen ilmoittautumista)
  5. Jos sinulla on tarve käyttää järjestäjän varaamaa SA-varustusta

Järjestäjä on varautunut tarvittaessa jakamaan kilpailijoille:

Lisäkysymykset voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä  tai kysyä voi myös suoraan jotosjohtajalta tai jotossihteeriltä (yhteystiedot alla), tai jotos.fi sivuilla olevalla Kysy meiltä lomakkeella.

Osallistumismaksut

Partio: 155,00 euroa.

Yksittäisen ilmoittujan (henkilön): 60,00 euroa. Järjestäjä muodostaa partiot kaikista yksittäisilmoittautujista (3-5 henkeä).

Maksu suoritetaan 15.2.2016 mennessä:

Liperin Reserviupseerien tilille FI26 5234 0340 0005 50

Maksun tekstikenttään tieto mitä partiota ja partion jäseniä ilmoittautumismaksu koskee. Jälki-ilmoittautumismaksu on 175.00 euroa/partio 16.2 alkaen ja jälki-ilmoittautumismaksu on maksettava viimeistään 1.3.2016.

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja peseytymismahdollisuus sunnuntaina jotoksen maalissa, jotosmuisto sekä kunniakirja.

Osallistumisen peruuntumisesta hyvitetään 50 % maksetusta summasta, jos peruutusilmoitus tulee 2.3.2016 mennessä (lääkärintodistus vaaditaan).