Ennakko-ohjeistus ja jotoksen ohjelma

1010

ENNAKKO-OHJE                                                           19.2.2016

lataa tästä ENNAKKO-OHJE pdf muodossa

Paloaukean-Talvijotos 2016                               

  1. Kokoontuminen ja ilmoittautuminen

Partioiden on ilmoittauduttava kilpailutoimistossa viimeistään neljäkymmentäviisi minuuttia (45 min) ennen lähtöluettelossa Ilmoitettua lähtöaikaa. Paloaukean – Talvijotos Jotoskeskuksen osoite: Ylämyllyn koulu/Paloaukean yksikkö, Patteristontie 12 E, 80400 YLÄMYLLY.  Opastus on järjestetty Ylämyllyntieltä Jotoskeskukseen. Jotoskeskuksessa on ohjattu pysäköinti. Matka pysäköintipaikalta kilpailutoimistoon on noin 300 metriä. Alueella ei ole vartiointia. Järjestäjä ei vastaa autoihin jätetyistä varusteista. Henkilökohtaiset varusteet voi jättää kilpailutoimistoon järjestäjän säilytykseen.

  1. Jotoksen kesto ja aikataulu

Aikataulu:

Perjantai 4.3

19:00                  Kilpailutoimisto avataan                                       Jotoskeskus

21:00                  Kilpailutoimisto sulkeutuu

Lauantai 5.3

6:00                     Kilpailutoimisto avataan                                       Jotoskeskus

8:00                     I jotospuhuttelu/kilpailuselostus                     Jotoskeskus/auditorio

8:30                     II jotospuhuttelu/kilpailuselostus                    Jotoskeskus/auditorio

9:00                     Ensimmäinen partio starttaa                              Jotoskeskus/lähtövaatteen alta

Sunnuntai 6.3

6:00                     Ensimmäinen partio starttaa                              Yötauko alue/ lähtötasa

15:00                  Palkintojen jako                                                      Jotoskeskus

 

Partioiden lähtö tapahtuu väliaikalähtönä. Ensimmäinen partio lähtee matkaan lauantaina 5.3. klo 9:00. Lähtöväli partioilla on 4 minuuttia. Jotoksen yötauolle odotetaan ensimmäistä partiota noin klo 18:00. Sunnuntaiaamun lähtöajat partiot saavat tullessaan lauantain vaellusosuudelta yön tauolle. Ensimmäistä partiota odotetaan maaliin sunnuntaina noin klo 11:00, viimeisiä klo 13:00 mennessä. Kilpailun jälkeen kilpailijoilla on jotoskeskuksessa peseytymismahdollisuus ja lounas. Palkinnot jaetaan heti tulosten selvittyä, viimeistään klo 15:00 mennessä. Kilpailijoiden käytössä on sotilaskotipalvelut lauantaiaamuna Jotoskeskuksessa ja lauantai-iltana yöpymisalueella.

Molempien päivien reiteille on määräaika, joka on ilmoitettu lähtöpaikalla partioille karttojen ohessa jaettavasta rastiluettelosta. Rastiluettelosta ilmenee myös tehtävärastien aukioloajat. Mahdolliset rasteilla tapahtuvat jonotusajat huomioidaan päivittäiseen kokonaisaikaan. Jonotusajat kirjataan minuutin tarkkuudella.

  1. Pakollinen varustus ja lisävarusteet

Pakolliset varusteet:

Partiokohtaiset

Henkilökohtaiset varusteet:

Huopakumisaappaiden ja lumipukujen äärikokoja (hyvin isoja tai pieniä) on rajoitettu määrä.

Partion on kuljetettava pakollisia välineitä koko ajan mukanaan (lisärastien suhteen annetaan erilliset ohjeet jotoskäskyssä)

Kaikki elektroniset välineet, kuten puhelimet, GPS-paikantimet, kämmentietokone ym. on sallittuja siirtymien aikana ja tallentavien laitteiden käyttö (kamera, kämmentietokone yms.) käyttö on sallittua tehtävärastien suorituspaikoilla, pois lukien erikseen kielletyt tehtävärastit.

  1. Osanottajien ja huoltajien majoitus ja ruokailu

Jotoskeskuksessa on lauantaiaamuna sotilaskotipalvelut, jotka ovat kilpailijoiden, huoltajien ja toimitsijoiden käytössä. Sotilaskotipalvelut ovat kilpailijoiden käytössä myös lauantai-iltana majoitusalueella. Sunnuntaina kilpailijoille tarjotaan lounas jotoskeskuksessa. Järjestäjällä ei ole mahdollisuutta järjestää majoitusta huoltajille lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi. Järjestäjä on varannut la-su väliseksi yöksi puolijoukkueteltat + PV:n makuupussit sekä makuualustat majoitusalueelle valmiiksi. PV:n teltassa oman makuupussin käyttö ei ole sallittua. Jos joku haluaa majoittua omassa majoitteessa, tämä on sallittua, tällöin kilpailija kuitenkin huolehtii majoitusvälineistään itse koko kilpailun ajan

  1. Osanottajien vakuuttaminen

MPK:n vakuutusturva tulee voimaan kun partio ja sen osallistujat ovat ilmoittautuneet kilpailutoimistossa. Kilpailijat vastaavat omasta vakuutusturvastaan matkustettaessa kilpailupaikalle ja kilpailupaikalta pois. MPK:n vakuutusturva ei korvaa kilpailun aikana tapahtuvia henkilökohtaisen materiaalin rikkoontumisia tai häviämisiä.

  1. Liikkuminen jotosmaastossa

Partioiden on kuljettava maastossa luontoa kunnioittaen; roskaamatta ja kasvustoa vahingoittamatta. Roskien vastaanottopisteitä on jokaisella tehtävärastilla. Tulenteko on sallittu vain järjestäjän erikseen ilmoittamilla paikoilla. Karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita on ehdottomasti noudatettava ja kartalla olevat pystyviivoitetut violetit merkinnät varoittavat mahdollisesta jään heikkoudesta. Pihoihin meno, huoltajien liikkuminen jotosmaastossa ja jotosmaaston ennakkotiedustelu ovat kiellettyjä. Kartalla olevat päätiet ja rautatie ovat merkitty kielletyiksi joiden ylittäminenkin on kielletty.

Järjestäjä voi antaa lisämääräyksiä tai ohjeita partioille myös kilpailun aikana

  1. Säännöt: 

Jotoksella noudatetaan RESUL:n vahvistamia jotossääntöjä. Säännöt ovat nähtävissä verkkosivulla https://resul.fi/saannot/jotos/

  1. Palkinnot:

Kisasarja: (Palkinnot  jaetaan kaikille joukkueen jäsenille 2-5 sarjaa)

I-palkinnot

II-palkinnot

III-palkinnot

Lisäksi kaikki kilpailijoille luovutetaan:

Kaikkien kisaajien ja toimitsijoiden kesken arvotaan seuraavia Normark Suomi Oy:n lahjoittamia palkintoja:

Arvottavien palkintojen yhteisarvo yli 1500,00 euroa!!

  1. Täydentäviä tietoja

Ilmoittautumisen yhteydessä partioille jaetaan jotosohje, jossa annetaan jotosta koskevia täydentäviä tietoja ja ohjeita.

  1. Yhteystiedot ja tiedustelut 

Jotosjohtaja Jussi Hirvonen, gsm. 050-5843984, sähköposti jussi.hirvonen(ät)suomi24.fi

Jotossihteeri Marko Halonen, gsm. 0500-181450, sähköposti marko.p.halonen(ät)gmail.com

Jotoksen nettisivut löytyvät: www.jotos.fi/talvijotos2016

Paloaukean – Talvijotos kilpailukeskuksen osoite: Ylämyllyn koulu/Paloaukean yksikkö, Patteristontie 12 E, 80400 YLÄMYLLY

 

Tervetuloa Talvijotokselle Pohjois-Karjalaan.