Toimitsijainfo

02.03.2016

Talvijotoksen toimitsija!

Tässä lisäinfoa viikonlopun Jotoksesta:

PERJANTAI 4.3.

klo 17:00                                        Kokoontuminen jotoskeskukseen (Paloaukean koulu)
– Toimitsijapuhuttelun jälkeen jatkamme pienryhmittäin (tehtävärastit, huolto, varustaminen, toimisto, tuloslaskenta) valmisteluja.

klo 19:00                                        Kilpailutoimisto aukeaa klo 19.00, jolloin ensimmäiset kilpailijat saapuvat.

klo 21:00                                        Kilpailutoimisto sulkeutuu, jotosvalmistelut jatkuvat.

Lauantaina jotostoimisto aukeaa klo 6:00, lauantain aikataulun jokaiselle määrittelevät rastipäälliköt.

Jotos jatkuu kokonaisuudessaan koko viikonlopun, eli varautukaa olemaan käytettävissä sunnuntai-iltaan saakka. Jos toimitsija poistuu jotosalueelta, niin tulee ilmoittaa rastipäällikölle ja jotosjohdolle.

Muonitus:                                     Olemme varanneet kaikille eväspussi (leipä/makkara/juusto/juoma), mutta varautukaa myös omilla eväillä. Sunnuntaina tarjoamme kaikille lounaan jotoskeskuksessa klo 11:30 alkaen.

Varustus:                                       SA-varustus jaetaan heille, ketkä ovat siitä ennakkoon ilmoittaneet. Muutoin säänmukainen varustus.
Lisätietoja antaa jotosjohtaja Jussi Hirvonen 0505843984 ja Jukka Päivinen 050-3361602

******************************************

1.3.2016

Talvijotoksen toimitsija!

Kokoonnumme perjantaina 4.3.2016 klo 17.00 Paloaukean koululle toimitsijapuhutteluun.
Toimitsijapuhuttelun jälkeen jatkamme pienryhmittäin (tehtävärastit, huolto, varustaminen, toimisto,tuloslaskenta) valmisteluja. Kilpailutoimisto aukeaa klo 19.00, jolloin ensimmäiset kilpailijat saapuvat.
Perjantai-illan ja koko viikonlopun toimista lähetetään vielä myöhemmin tällä viikolla tarkempi toimitsijainfo jokaiselle toimitsijalle,josta selviää koko kuvio tarkemmin. Tehtävärastipäälliköt saavat viimeistään huomenna etukäteisaineistona oman rastinsa päivitetyn kirjallisen aineiston.

Lisätietoja antaa jotosjohtaja Jussi Hirvonen 0505843984 ja Jukka Päivinen 050-3361602

*******************************************************************

Paloaukean – Talvijotos 5. – 6.3.2016 Ylämyllyllä

Kaikkien kisaajien ja toimitsijoiden kesken arvotaan seuraavia Normark Suomi Oy:n lahjoittamia palkintoja:

Arvottavien palkintojen yhteisarvo yli 1500,00 euroa!!

Toimitsijainfo – kutsu toimitsijaksi jotokselle

Reserviläisurheiluliiton valtakunnallinen talvijotos 2016 pidetään 5.3.- 6.3. Pohjois-Karjalassa Liperin Ylämyllyllä. Jotos on kaikille avoin partioiden välinen kilpailu ja kunto- ja liikuntatapahtuma. Jotoksen järjestäjinä toimivat Liperin Reserviupseerit ja Liperin Reserviläiset yhteistyössä alueen reserviläisyhdistysten ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK:n) kanssa.

Paloaukean – Talvijotoksen 2016 järjestelyihin tarvitaan yli 30 talkoolaista. Talkooväkeä tarvitaan eniten tehtävärasteilla, jotka liittyvät sotilastietoihin ja – taitoihin, suunnistukseen ja kartanlukuun, ensiapu- ja pelastuspalvelutoimintaan, erävaellustietoihin ja -taitoihin sekä luonto- ja yleistietoon. Rasteilla on hyvin monenlaisia toimitsijatehtäviä, kuten rastivastaava, ajanottaja, kirjuri, opastaja jne. eli mukaan kannattaa tulla vähäiselläkin jotos/rastinpito kokemuksella, kaikkiin tehtäviin koulutetaan tammikuusta 2016 alkaen MPK:n kursseilla.

Aikataulu

Marraskuu -> ilmoittaudu HETI

Tammikuu 2016 ->

Helmikuu 2016 ->

Maaliskuu 2016 –>

Kun ilmoittaudut toimitsijaksi, tulee sinun varautua olemaan mukana jotosjärjestelyissä tietenkin itse jotoksen aikana maaliskuussa ja koulutustapahtumassa (tai tapahtumissa) tammi- helmikuussa. Aikaa kokonaisuudessaan tapahtumassa toimisijana oleminen vaatii vain parin viikonlopun verran, ja jotos viikonloppuna rastit järjestetään kilpailuaikataulun mukaan, joten tapahtuma ei sido sinua välttämättä koko viikonlopuksi.

Rinnasteiset kertausharjoitusvuorokaudet (2 vrk)

Koska kyseessä on sotilaallisia valmiuksia palveleva kurssi, mukana olosta sinulla on mahdollisuus saada tapahtumasta rinnasteiset kertausharjoitusvuorokaudet (2 vrk).

Toimitsijaksi ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen verkkosivun kautta. Jokaisen toimitsijan on ilmoittauduttava henkilökohtaisesti MPK:n verkkosivuilla. Ilmoittautuminen edellyttää, että henkilö on rekisteröitynyt MPK:n tietojärjestelmään. Näin mahdollistetaan jokaisen toimitsijan vakuutusturva ja asevelvollisille tapahtumasta tulevat rinnasteiset kertausharjoitusvuorokaudet (2 vrk).

Tapahtumaa varten on MPK:n järjestelmässä kurssi numerolla 1200 16 12025

Toimi näin ilmoittautuessasi:

  1. Jos et ole ennen rekisteröitynyt MPK:n järjestelmään, rekisteröidy tästä: Rekisteröidy tästä linkistä

Selaa tarvittaessa ylöspäin ja klikkaa LUO TUNNUKSET. Täytä kentät ja lopuksi klikkaa Tallenna tiedot. Huom.! Voimassaoleva sähköpostiosoite on pakollinen.

  1. Jos sinulla on jo MPK:n tunnukset tai kun olet rekisteröitynyt ja saanut tunnukset, pääset tästä ilmoittautumaan Paloaukea – Talvijotos 2016 tapahtumaan toimitsijaksiIlmoittaudu tästä toimitsijaksi

Toimitsija tiedustelut

Jotosjohtaja Jussi Hirvonen, gsm. 050-5843984, sähköposti jussi.hirvonen(ät)suomi24.fi

Jotossihteeri Marko Halonen, gsm. 0500-181450, sähköposti marko.p.halonen(ät)gmail.com

Jotoksen nettisivut löytyvät: www.jotos.fi/talvijotos2016

Paloaukea – Talvijotos kilpailukeskuksen osoite: Ylämyllyn koulu/Paloaukean yksikkö, Patteristontie 12 E, 80400 YLÄMYLLY

Tervetuloa Järjestämään Vuoden 2016 Merkittävintä Reserviläistapahtumaa Pohjois-Karjalassa.

 

PÄÄTUKIJAT

 Laakkonen_Subaru         John Deere

BG_50v

VIRALLISET TUKIJAT

Liperi_vaakalogo_RGB  KaiPrMPK_logo_high   Resul_kuvalogo-gray

YHTEISTYÖSSÄ

   saarelainen_logorapala-logoFENNIA väri