TERVETULOA RIIHIMÄEN RESERVIUPSEERIEN KOTISIVUILLE!

Yhdistyksemme sivujen Ajankohtaista-osioon on nostettu yksittäisiä tapahtumia, joihin erityisesti kannustamme yhdistyksemme jäseniä osallistumaan.  Käykääpä säännöllisesti kurkkaamassa lähiaikojen tarjontaa!

Suomi 100 juhlavuoden jälkeen olemme taas palanneet arkeen. Tämä vuosi on alkanut iloisten juhlatunnelmien sijasta vuoden 1918 tapahtumien muistamisella. Se on osa historiaamme, joka on myös hyvä palauttaa mieliimme ymmärtääksemme itsenäisyytemme aikaa.

Toiminta rakentuu jäsenistömme kautta. Aktiivia toimijoita kaivataan kaikissa järjestöissä, niin myös meillä. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan tuomaan mielipiteitä siitä, mihin suuntaan reserviupseeritoimintaa pitää kehittää.

Riihimäen Reserviupseerit ry:n jäsenmäärä kasvoi vuonna 2017 keski-iän samalla hieman laskiessa. Tästä kiitokset teille kaikille. Vuosi 2017 toi joukkoomme mukaan 14 nuorta upseeria, jotka toivotan lämpimästi mukaan toimintaamme. Esitän myös kiitokseni kaikille niille yhdistyksemme jäsenille, jotka eivät enää jaksa osallistua toimintaamme, mutta jotka isänmaallisessa hengessä ovat edelleen tukemassa jäsenenä yhdistyksemme toimintaa.

Maanpuolustusterveisin,

Jones Pohjanvuori,
puheenjohtaja