Ampumatoiminta

Aktiivinen ampumaurheilukerho

Riihimäen Reserviupseerit ry on erittäin aktiivinen ampumaurheilukerho. Yhdistys on vuosien varrella voittanut monia sekä piirin että liiton palkintoja ampumaurheilussa.

Yhdistyksellä on perinteisiä, jo yli viisikymmentä vuotta kestäneitä otteluita eräiden muiden reserviupseeriyhdistysten ja reservialiupseeriyhdistysten kanssa. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen, myös aivan vasta-alkajille ammunnassa, kilpailuja sekä ulkoradoilla että omalla sisäradalla sekä osallistuu muiden yhdistysten, piirin ja RUL:n kilpailuihin.

Ampumatoiminnassa meillä on toimintaa monissa eri laijeissa kuten reserviläisammunnassa, sovelletussa reserviläisammunassa (SRA) ja perinteisissä ratalajeissa esim: pienoispistooli, pistoolipika-ammunta ja isopistooli ammunnassa.

Yhdistyksellä on omia ampuma-asekouluttajia (AAK). Jos tarvitset ampuma-asekouluttajan todistuksen harrastuksesta, ota yhteyttä ampumaupseereihin.

Yhdistyksen ampumatoimintaa ohjaavat ja valvovat ampumaupseerimme, jotka vuonna 2023 ovat:

Ampumaupseeri (ratalajit) Vänr Miika Tiihonen
[email protected]
Ampumaupseeri (SRA-toiminta) Ylil Antti Siponen
[email protected]
Ampumarataupseeri Ltn Juho Haapanen
040 134 4754
[email protected]

Heidän puoleensa voit kääntyä kaikissa ampumaurheilua koskevissa kysymyksissä ja sopia ajan prosenttiammunnan suorittamiseen Kerhotalon radalle. Voit myös tulla vakiovuorolla radalle ampumaan. Tästä lisää infoa vakiovuorosta

Ampumatoiminnan tiedotusta varten ampumaosastolla on oma WhatsApp-ryhmä. Mikäli haluat liittyä ampujien WhatsApp-ryhmään ota yhteys ampumaupseereihin.

 

SRA-ammunta

Meillä on aktiivista SRA-toimintaa ja aktiivisia SRA-harrastajia. Järjestämme SRA-harjoituksia ja opastamme kiinnostuneita reserviläisiä SRA-harrastuksen pariin. Lisätietoja meidän SRA-toiminnasta löydät meidän SRA-sivuilta.

Oma ampumarata Riihimäellä

Yhdistyksellä on oma 25 m:n sisäampumarata aivan Riihimäen keskustassa. Siellä voidaan koska tahansa, radan aukioloaikojen puitteissa klo 8:00-22:00, ampua pienkaliiperiaseilla.
Yhdistyksellä on myöskin oma .22LR kaliiperin AR-tyyppinen kivääri ja Glock 44 pienoispistooli joilla voi harjoitella toiminnallista ammuntaa radallamme. Tule vakiovuorolle tutustumaan tai ole yhteydessä ampumaupseereihimme.

Lisätietoja ampumaradasta.

 

 

 

Ampumarata Riihimäki, ampumarata, sisäampumarata