Kunniavartiot

Yhdistyksellä on vuosittain normaalisti yksi kunniavartio- ja kaksi seppeleenlaskutilaisuutta Riihimäen sankarihautausmaan muistomerkillä. Jouluaaton kunniavartiotehtävissä on ollut kaksi paria puolen tunnin ajan. Viestirykmentistä saamme tarpeelliset varusteet.

24.12.2021 – Jouluaaton kunniavartio sankarihaudoilla – taistelupari Perttula -Siponen

Sankarihautakäynnit ovat toukokuussa Kaatuneiden muistopäivänä ja joulukuussa Itsenäisyyspäivänä. Marssin vetäjän ja maanpuolustusjärjestöjen seppeleen laskijan/hankkijan tehtävät ovat vuorovuosin yhdistyksellämme ja Riihimäen Reserviläiset ry:llä. Suomen lipun kantaminen ja yhdistyksemme oman lipun kantaminen edellyttää kahta airueen jäsentä. Sotiemme veteraanit toivovat nykyään apua myös omien yhdistystensä lippujensa kantamisessa ja airuetehtävissä.

6.12.2020 Seppeleenlasku Sankarihaudoille

Korona pandemian vuoksi 6.12.2020 järjestettiin hiljainen kunniakäynti sankarihaudoilla, laskettiin seppeleet ilman muuta ohjelmaa. Lippulinnan johtajana toimi Kunniapuheenjohtajamme Ilmo Luhtinen, Suomen lippua kantoi Timo Sinivuori ja airueina Jenny Koskimäki sekä Joonas Klemola. Varapuheenjohtaja Marko Pasma kantoi yhdistyksemme lippua.
Tilaisuuden jälkeen käytiin perinteen mukaisesti  viemässä  kynttilät Riihimäelle haudattujen jääkärien haudoille.