SRA -ammunta

 

SRA eli sovellettu reserviläisammunta on nykyään hyvin suosittu reserviläislaji. Meidän yhdistyksessä on myös SRA-toimintaa ja yhdistyksessä on aktiivisia SRA-harrastajia. SRA-harjoituksia järjestämme kesäkaudella Lopen Ampumaradalla, yhdessä muiden paikallisten yhdistysten kanssa. Talvikaudella järjestämme SRA-harjoituksia omalla sisäradallamme vakiovuoroilla.

Mitä SRA-ammunta on?

Sovellettu reserviläisammunta (SRA) on vapaaehtoisten maanpuolustusjärjestöjen
jäsenille tarkoitettua toiminnallista ja turvallista aseenkäsittely- ja ampumataitoa
sekä aseiden käyttöä kehittävää ja mittaavaa urheiluammuntaa.

Jokaiseen ampumasuoritukseen laaditaan ampumatehtävä, jossa ampuja
joutuu toimimaan annetun tilannekuvauksen edellyttämällä tavalla.

Linkki Resul:in SRA -sivulle

Miten SRA-ammunnan voi aloittaa?

SRA-harrastuksen aloittaminen onnistuu helposti yhdistyksemme jäsenenä. Opastamme mielellämme uusia jäseniä SRA-harrastuksen pariin. Et tarvitse SRA:n aloittamiseen omia aseita tai varusteita, yhdistyksemme harjoituksissa voit lainata yhdistyksen aseita ja varusteita. Mikäli SRA-ammunnan aloittaminen kiinnostaa, otathan yhteyttä SRA-vastaavaan [email protected]

SRA Etelä-HämeEtelä-Hämeen piirissämme on hyvin aktiivista SRA-toimintaa. SRA Etelä-Häme on Etelä-Hämeen eri reserviläispiirien yhdistysten SRA-aktiivien pyörittämä, kilpailuja järjestävä taho. SRA Etelä-Häme järjestää säännöllisesti kilpailuja Hämeenlinnassa Hätilän ampumaradalla sekä SRA-kursseja. Lisätietoa piirin SRA-toiminnasta löytyy ehsra.net -sivuilta.

Linkki Etelä-Hämeen SRA sivuille

Linkki Resul:in SRA -sivulle

 

Alla muutama video, joista näkee mitä SRA-touhu on käytännössä.

Ampumarata Riihimäki, ampumarata, sisäampumarata