Kellarin kunkku

TALVIKILPAILU 1.1. -31.3.

Kilpailun nimi ja kilpailuajankohta

o      Kilpailu nimi on Kellarin Kunkku

o      Kilpailu käydään vuosittain tammi-maaliskuun aikana

o      Kilpailusuoritukset tulee tehdä määrättyjen kilpailun tuomareiden valvonnassa. Kilpailijat voivat varata ja saada kilpailuaikansa lähes milloin vain parin päivän varausajalla,

o      Kilpailun voi määrätyin ehdoin uusia jopa neljä kertaa

o      Kaiverrus- yms. -kulujen peittämiseksi kilpailumaksu on 1,- €. Ensimmäinen uusintamaksu on 3.- €, toinen 5,- €, kolmas 7,- € ja neljäs ja viimeinen 10,- €.

Osanottajat

o      Kilpailuun voivat osallistua jäsenet niistä yhdistyksistä, jotka ovat tehneet Kerhotalon sisäampumaradan käytöstä sopimuksen Riihimäen Reserviupseerit ry:n kanssa sekä Riihimäen Reserviupseerit ry:n kutsumien järjestöjen jäsenet tai muut Riihimäen Reserviupseerit ry:n kutsumat kilpailijat.

o      Saman vuoden aikana kilpailija voi osallistua kaikkiin lajeihin, mutta kussakin lajissa vain yhdessä, ensimmäisessä kilpailussaan valitsemassaan sarjassa.

Kilpailulajit ja –sarjat

o      Pienoispistooli 15+15 laukausta

o      Pistoolipika-ammunta 3×10 laukausta

o      Pystyammunta kiväärillä 20 laukausta. Kilpailu on ammuttava ilman kivääriampujien housuja, takkeja, hihnoja, käsineitä tai muita erikoisvarusteita. Kilpailuaseena voi käyttää vakiopienoiskivääriä tai ampumahiihtopienoiskivääriä (SAL, SAhL). Kilpailu ammutaan 50 m:n pienoiskivääritauluun.

o      Sarjoina ovat alle 30-vuotiaat (A30), yleinen (Y), ikämiehet (Y50) ja veteraanit (Y60)

o      Jos 31.3. jossakin lajissa tai sarjassa voittotulos on tasan, voittaja ratkaistaan uusintakilpailussa 2.-5.4. järjestäjän määräämänä ajankohtana.

 Palkinnot

o      Joka vuosi kunkin lajin ja sarjan voittajan nimi ja tulos kaiverretaan radalla olevaan punapyökkiseen ”Kellarin Kunkku” – kunniatauluun.

o      Kunkin lajin ja sarjan voittaja saa itselleen jalustalla olevan rynnäkkökiväärin patruunan (dummy), jonka jalustaan on kaiverrettu kilpailun sekä voittajan nimi, vuosi, laji ja sarja

o      Kilpailutoiminnassa olevat yhdistykset voivat lisäksi oman päätöksensä mukaan palkita parhaita kilpailijoita jäsenistössään.