Kellarin kunkku

TALVIKILPAILU 1.1. -31.3.

Kilpailun nimi ja kilpailuajankohta
o      Kilpailu nimi on Kellarin Kunkku
o      Kilpailu käydään vuosittain tammi-maaliskuun aikana
o      Kilpailusuoritukset tulee tehdä määrättyjen kilpailun tuomareiden valvonnassa. Kilpailijat voivat varata ja saada kilpailuaikansa lähes milloin vain parin päivän varausajalla,
o      Kilpailun voi määrätyin ehdoin uusia jopa neljä kertaa
o      Kaiverrus- yms. -kulujen peittämiseksi kilpailumaksu on 1,- €. Ensimmäinen uusintamaksu on 3.- €, toinen 5,- €, kolmas 7,- € ja neljäs ja viimeinen 10,- €.

Osanottajat
o      Kilpailuun voivat osallistua jäsenet niistä yhdistyksistä, jotka ovat tehneet Kerhotalon sisäampumaradan käytöstä sopimuksen Riihimäen Reserviupseerit ry:n kanssa sekä Riihimäen Reserviupseerit ry:n kutsumien järjestöjen jäsenet tai muut Riihimäen Reserviupseerit ry:n kutsumat kilpailijat.
o      Saman vuoden aikana kilpailija voi osallistua kaikkiin lajeihin, mutta kussakin lajissa vain yhdessä, ensimmäisessä kilpailussaan valitsemassaan sarjassa.

Kilpailulajit ja –sarjat
o      Pienoispistooli 15+15 laukausta
o      Pistoolipika-ammunta 3×10 laukausta
o      Pystyammunta kiväärillä 20 laukausta. Kilpailu on ammuttava ilman kivääriampujien housuja, takkeja, hihnoja, käsineitä tai muita erikoisvarusteita. Kilpailuaseena voi käyttää vakiopienoiskivääriä tai ampumahiihtopienoiskivääriä (SAL, SAhL). Kilpailu ammutaan 50 m:n pienoiskivääritauluun.
o      Sarjoina ovat alle 30-vuotiaat (A30), yleinen (Y), ikämiehet (Y50) ja veteraanit (Y60)
o      Jos 31.3. jossakin lajissa tai sarjassa voittotulos on tasan, voittaja ratkaistaan uusintakilpailussa 2.-5.4. järjestäjän määräämänä ajankohtana.

 Palkinnot
o      Joka vuosi kunkin lajin ja sarjan voittajan nimi ja tulos kaiverretaan radalla olevaan punapyökkiseen ”Kellarin Kunkku” – kunniatauluun.
o      Kunkin lajin ja sarjan voittaja saa itselleen jalustalla olevan rynnäkkökiväärin patruunan (dummy), jonka jalustaan on kaiverrettu kilpailun sekä voittajan nimi, vuosi, laji ja sarja
o      Kilpailutoiminnassa olevat yhdistykset voivat lisäksi oman päätöksensä mukaan palkita parhaita kilpailijoita jäsenistössään.