Etusivu

Piikkiön-Kaarinan Reserviupseerit ry.  

Piikkiön-Kaarinan reserviupseerit ry. on vuonna 1958 perustettu yhdistys, joka tarjoaa Kaarinan kaupungissa ja lähiympäristössä asuville reservin upseereille mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää upseerin perustaitoja: fyysistä kuntoa, ampumataitoa, maastossa selviytymistä ja kykyä johtaa tarvittaessa sodan ajan joukkoja.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa järjestämällä henkistä ja fyysistä kuntoa ylläpitävää toimintaa, urheiluammunnan harjoitus- ja kilpailutapahtumia, kokonaismaanpuolustukseen liittyvää toimintaa, turvallisuuspoliittista toimintaa ja koulutusta, muuta koulutus-, kurssi- ja julkaisutoimintaa, kokous- ja esitelmätilaisuuksia, harjoitus- ja kilpailutoimintaa, veteraani- ja sotilasperinteisiin liittyvää toimintaa, tiedotustoimintaa, yhteydenpitoa kaikkiin sidosryhmiin.

 Tuoreimmat uutiset facebookista: https://www.facebook.com/piikkionkaarinanru 

Tapahtumat (kts. kalenterista tai Ajankohtaista sivulta tarkemmat tiedot):

”Studia militaria” -sarja keväällä 2021: ke 3.3. klo 18  ylil. Jyrki Eerola ”Kyberavaruus – sodankäynnin viides ulottuvuus”, to 25.3.  klo 18, kapt. Lauri Eerola ”Nykyaikainen panssarintorjunta” (ennen kevätkokouksen alkua) ja 20.4. klo 18 alil. Juha Vuorisalo ”Kriisi- ja valmiuslainsäädäntö”.  Zoom-linkit lähetetään n. viikkoa ennen tilaisuuksia.

Yhdistyksen kevätkokous torstaina 25.3.2021 osoitteessa Urheilutie 8b, Kuusisto. Piikkiön Pontela ei ole käytettävissä koronatilanteen vuoksi. Suosittelemme osallistumista etänä zoomilla. https://turkuamk.zoom.us/j/3144838658

Opastettu kevätretki Lemunniemelle Suomen sodan taistelupaikalle 27.5. klo 17.

___________________________________________________

Sivustoa ylläpitää Osmo Eerola. Viimeksi päivitetty 17.3. 2021.