Etusivu

Piikkiön-Kaarinan Reserviupseerit ry.  

Piikkiön-Kaarinan reserviupseerit ry. on vuonna 1958 perustettu yhdistys, joka tarjoaa Kaarinan kaupungissa ja lähiympäristössä asuville reservin upseereille mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää upseerin perustaitoja: fyysistä kuntoa, ampumataitoa, maastossa selviytymistä ja kykyä johtaa tarvittaessa sodan ajan joukkoja.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa järjestämällä henkistä ja fyysistä kuntoa ylläpitävää toimintaa, urheiluammunnan harjoitus- ja kilpailutapahtumia, kokonaismaanpuolustukseen liittyvää toimintaa, turvallisuuspoliittista toimintaa ja koulutusta, muuta koulutus-, kurssi- ja julkaisutoimintaa, kokous- ja esitelmätilaisuuksia, harjoitus- ja kilpailutoimintaa, veteraani- ja sotilasperinteisiin liittyvää toimintaa, tiedotustoimintaa, yhteydenpitoa kaikkiin sidosryhmiin.

 Tuoreimmat uutiset facebookista: https://www.facebook.com/piikkionkaarinanru 

Tapahtumat (kts. kalenterista tai Ajankohtaista sivulta tarkemmat tiedot):

Syksyn toimintapäivä!!   Yhdistyksemme järjestää 04.09.2021 erityisesti nuorille suunnatun toimintapäivän Piikkiössä Heernummen ampumaradan maastossa klo 13 alkaen, jonka jälkeen mahdollisuus illanviettoon Kaarinan uimahallin varaussaunatilassa noin klo 17 alkaen. Katso Ajankohtaista -sivulta lisätietoja.

Ampumaharjoittelu Heernummen radalla jatkuu edelleen alkusyksyn.

Syksyllä jatkuvat virtuaalikerhoillat ja jos koronatilanne sallii, myös livenä. Luvassa mielenkiintoisia esitelmiä.

___________________________________________________

Sivustoa ylläpitää Osmo Eerola. Viimeksi päivitetty 30.8. 2021.