Järjestötoiminta

Toimintasuunnitelma 2022 / järjestötoiminta

 

Järjestötoiminnan tavoitteena on turvata jäsenmäärän kehitys, kasvattaa tilaisuuksiin osallistuvien jäsenten määrää ja aktivoida varsinkin nuorempia jäseniä toimintaan. Yhdistys huomioi jäsenistön tasavuosimerkkipäivät ja reservin ylennykset sikäli, kun ne tulevat ajoissa yhdistyksen tietoon.

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset ovat kevätkokous (30.4. mennessä) ja syyskokous (30.11. mennessä). Nämä kokoukset järjestetään yhteistyössä Kaarinan-Piikkiön Reserviläisten kanssa siten, että tilaisuuksien alussa on esitelmä ajankohtaisesta aiheesta tai tutustuminen mielenkiintoiseen kohteeseen. Kumpikin yhdistys vuorollaan vastaa järjestelyistä.

Yhdistys järjestää jäsenaktivointitapahtuman kevätkaudella 2022. Tavoitteena on aktivoida rivijäseniä mukaan toimintaan.

Perinteinen kevätretki järjestetään ja alustavasti se suuntautuu Porin Prikaatiin. Joulukuun puolivälissä järjestetään vapaamuotoinen jäsenilta.

Yhteyksiä V-S reserviupseeripiiriin tiivistetään. Piirin uutena toiminnanjohtajana aloittaa evl. Joni Lindeman. Piirin 60 -vuotisjuhla pidetään Heikkilän Sotilaskodissa 23.10.2022. Tilaisuudessa julkaistaan myös Markku Mäkisen kirjoittama piirin 60 vuotishistoriateos.

Reserviupseeriliiton liittokokous pidetään syksyllä 2022 Jyväskylässä. Yhdistyksen edustaja lähetetään kokoukseen.