Teksti: Reserviupseeriliitto

Ampumaradat ja viranomaisohjauksen tulevaisuuden näkymät -seminaari

Ympäristöministeriö ja Ampumaharrastusfoorumi järjestävät yhdessä seminaarin pe 11.3. klo 9.00 alkaen Helsingin Messukeskuksessa. Seminaarin teema on ”Ampumaradat ja viranomaisohjauksen tulevaisuuden näkymät”.

Seminaari on tarkoitettu ampumaurheilu- ja metsästysseurojen ja riistanhoitoyhdistysten hallitusten/johtokuntien jäsenille, ratavastaaville, kuntien kaavoittajille, ympäristöasioista vastaaville virkamiehille ja muille ampumaharrastuksen viranomaisohjeistuksesta kiinnostuneille. Seminaarissa esitellään AMPY-työryhmän raportti sekä Suomen ympäristökeskuksen parhaan käyttökelpoisen tekniikan (BAT) raportti ampumaradoille, joka julkaistaan 21.helmikuuta Ympäristöministeriön sivuilla www.ymparisto.fi .

Molemmat raportit lähetetään myöhemmin lausunnoille, mutta niiden sisältöön liittyen voi tehdä etukäteen kysymyksiä, joita käsitellään seminaarissa. Kysymykset tulee lähettää etukäteen 3.3. mennessä sähköisesti. Kysymyslomake löytyy osoitteesta https://www.ampumaurheiluliitto.fi/olosuhteet/ .

Seminaari toimii osaltaan myös AMPY-raportin kuulemistilaisuutena.

Seminaariin tulee ilmoittautua etukäteen 3.3. mennessä sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella, joka löytyy https://www.ampumaurheiluliitto.fi/olosuhteet/

Seminaari on ilmainen, lounas on omakustanteinen.

Seminaarin puheenjohtajana toimii professori Jorma Riissanen.

Lisätiedot ja ohjelmarunko löytyvät osoitteesta: https://www.rul.fi/ampumaharrastusfoorumi/index.php?option=com_content&view=article&id=32:seminaari-2011&catid=1