Teksti: Reserviupseeriliitto

CIOR Language Academy 2023 Isossa-Britannissa

Hae Suomen Reserviupseeriliiton edustajaksi CIOR Language Academyyn! CIOR Language Academy on englannin tai ranskan kielen opetukseen keskittyvä kaksiviikkoinen kurssi, jolla huomio on sotilassanastossa. Kurssilaisilta edellytetään aikaisempaa kielitaitoa.

Naton reserviupseerijärjestö CIOR:n kielikurssi, CIOR Language Academy 2023 (CLA2023), järjestetään tänä vuonna 24.7.- 4.8.2023 Isossa-Britanniassa, Britannian Puolustusakatemialla (The Defence Academy of the UK). Kurssilla on mahdollisuus opiskella joko englantia tai ranskaa ja edellisten kurssien tapaan painopiste on sotilaskäsitteissä ja -kielessä. Kurssin aikana on mahdollisuus suorittaa STANAG 6001 -kielitesti, jonka myös Suomen Puolustusvoimat hyväksyy. Kielitestin suorittamisesta on hyötyä hakiessa mm. sotilaallisen kriisinhallinnan eri tehtäviin.

Suomen Reserviupseeriliitto lähettää kyseiselle kurssille 2 – 4 henkilöä. Liitto vastaa kurssin osanottomaksusta (550€). Osanottomaksu kattaa opetuksen, majoituksen ja ruokailut kurssin aikana. Osanottaja vastaa itse matkakustannuksistaan kurssipaikalle, mutta kurssille voi hakea matka-apurahaa Huolto-Apu Säätiöltä. Kurssille haetaan ensisijaisesti alle 50 -vuotiaita liiton jäseniä.

Voit hakea liiton edustajaksi CIOR:n kielikurssille lomakkeella, joka löytyy täältä. Hae sunnuntaihin 25.6.2023 mennessä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa liiton järjestöpäällikkö Susanna Takamaa, [email protected], p. 040 556 8798.