Teksti: Reserviupseeriliitto

CIOR:n kesäkongressi tapahtumineen siirtyy

Naton reserviupseeriyhdistys CIOR:n kesäkongressi Liegessä Belgiassa on peruttu koronaepidemian vuoksi. Elokuun alussa järjestettävän kesäkongressin oli määrä pitää sisällään mm. sotilasmoniottelu MILCOMP:n ja nuorten reserviupseerien työpajan YROW:n, ja sen yhteydessä piti järjestää kielikurssi Language Academy. Maaliskuun loppupuolella Tsekeissä järjestettäväksi kaavailtu YRO seminaari peruttiin jo aikaisemmin maaliskuussa. Seminaariin oli tarkoitus osallistua kolme nuorta reserviupseeria myös Suomesta.

-Työskentelemme nyt sen eteen, että kesäkongressi saataisiin järjestymään sopivaan kohtaan syyskuun viimeisen viikon ja lokakuun kolmannen viikon väliselle ajanjaksolle, CIOR:n presidentti Chris Argent toteaa lähettämässään tiedotteessa.

Myös muut CIOR:n suunnitellut kokoukset ja tapahtumat on peruttu kevään ja kesän osalta.

Chris Argent välitti tiedotteessaan myös koko Naton reserviupseeriyhdistyksen tuen kaikille siviili- tai sotilastyönsä puolesta virusta vastaan taisteleville henkilöille.

-Toivon, että voitte kaikki hyvin ja otatte jokaisen valtionjohdon asettamat turvatoimenpiteet ja varautumistoimet huomioon suojellaksemme itseämme, läheisiämme ja yhteisöjämme – sekä koko maailmaa koronavirukselta.

Suomen Reserviupseeriliitto tiedottaa tapahtumien uudelleenjärjestelyistä sekä suomalaisten reserviupseerien mahdollisuuksista osallistua niihin omilla kanavillaan myös jatkossa.