Teksti: Reserviupseeriliitto

Haku YRO Outreach Seminariin 2020 on auki

Suomen Reserviupseeriliitto on ollut yli 20 vuotta liitännäisjäsenenä Naton reserviupseerijärjestössä CIOR:ssa. Liitto on lähettänyt vuosittain nuorista upseereista koostuvan delegaation CIOR:n kesäkongressin yhteydessä järjestettävään Young Reserve Officer Worksopiin ympäri maailmaa, mutta nuorilla upseereilla on mahdollista osallistua kansainväliseen yhteistyöhön myös keväällä.

 

Brnossa, Tšekeissä järjestetään 25.-28.3.2020 Young Reserve Officer Outreach Seminar, johon osallistuu yli kolmekymmentä nuorta reserviupseeria jopa kymmenestä eri maasta. Seminaarin aiheena on kulttuuriset haasteet kansainvälisissä sotilastehtävissä. Aihetta käsitellään Nato-kontekstissa.

 

Seminaariin on varattu kaksi paikkaa suomalaisen delegaation edustajille. Delegaatioon haetaan hakuprosessilla, jonka ohjeet löytyvät täältä. Liitto tukee osallistumismaksussa ja matkojen kustannuksissa valittujen henkilöiden osalta. Hakea voi 17.2.2020 mennessä.

 

Lisätietoja antaa liiton järjestösihteeri Susanna Takamaa sähköpostilla jarjesto (at) rul.fi tai puhelimitse 040 556 8798.