Teksti: Reserviupseeriliitto

Hamina Tattoo siirretty kesälle 2021

Tulevana kesänä 3.-8.8.2020 järjestettäväksi suunniteltu Hamina Tattoo -tapahtuma on siirretty vuodelle 2021. Hamina Tattoon 30-vuotistapahtuman oli tarkoitus olla osa Reserviupseerikoulu 100 vuotta juhlallisuuksia ja juhlistaa samalla Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan 30-vuotista taivalta.

Seuraavan Hamina Tattoo -festivaalin uudet päivämäärät ovat 2.-7.8.2021. Kaikki pääsyliput, jotka on ostettu vuoden 2020 Hamina Tattooseen käyvät sellaisenaan suoraan samalle viikonpäivälle ja samalle kellonajalle vuonna 2021.

Myös Reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla on siirretty kesälle 2021. Liitto tulee tiedottamaan tästä sekä Hamina Tattoon aikatauluista ja ohjelmasta ensi vuonna Reserviupseerikoulu 100 vuotta -sivuilla.

 

Miten toimia Hamina Tattoon pääsylippujen suhteen?

Mikäli ryhmävarauksia Tattoo-toimistosta (min. 10 henkilöä) tehneet haluavat osallistua Hamina Tattoo -tapahtumaan kesällä 2021 tai jos ryhmä haluaa peruuttaa jo maksetut liput (rahat palautetaan), tulee asiasta ilmoittaa Tattoo-toimistoon 10.8.2020 mennessä, tattoo@hamina.fi.

Ilmoituksen yhteydessä tulee kertoa varausnumero ja tilaajan tiedot. Lippujen käyttäminen vuonna 2021 ei vaadi muita toimenpiteitä, kuin tämän ilmoituksen. Pääsyliput käyvät sellaisenaan vuonna 2021, viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Vain päivämäärät muuttuvat, lippujen paikkatiedot pysyvät muuttumattomina.

Mikäli asiakas on ostanut yksittäiset liput Lippupisteestä heidän ei tarvitse tehdä mitään halutessaan käyttää pääsyliput Tattoossa 2021.

 

Lippujen palautus

Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, yksittäisiä lippuja ostaneella asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa lippurahat takaisin Lippupisteen verkkokaupassa olevan lomakkeen avulla 10.8.2020 mennessä. Linkki lomakkeeseen web.lippu.fi/palautus.
Rahanpalautuspyynnöt otetaan vastaan myös sähköpostitse asiakaspalvelu@lippu.fi

Mainitsettehan viestissä yhteys-, lippu- ja tilitiedot.

Hamina Tattoosta lisätietoa tapahtuman sivuilta
https://www.hamina.fi/tattoo/liput/  sekä https://www.hamina.fi/tattoo/

 

Juttua päivitetty 7.5.2020