Teksti: Reserviupseeriliitto

HIFK kutsui reserviupseerit kauden aloitusmatsiin

Helsinkiläinen jalkapalloseura HIFK halusi osoittaa tukensa vapaaehtoiselle maanpuolustustyölle ja kutsui Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet kauden aloitusotteluun 9.4.2022.

HIFK:n jalkapallolla on pitkä perinteet. Seura oli mukana jo ensimmäisissä Suomen Mestaruuskilpailuissa vuonna 1908, ja Tukholman Olympialaisissa 1912 Suomen maajoukkue pelasi HIFK:n paidoissa. Suomenmestaruuksia HIFK:lla on yhteensä seitsemän. HIFK on tunteita, perinteitä ja yhdessä tekemistä.

”Usein elämässä joitakin asioita alkaa ottamaan itsestään selvyytenä, kunnes jotain odottamatonta tapahtuu,” HIFK Fotboll Ab:n hallituksen jäsen ja varatoimitusjohtaja Jan Walden toteaa.

HIFK korvamerkitsi liiton jäsenille muutama sata lippua kevätkauden ensimmäiseen matsiin, joka pelataan tulevana lauantaina 9.4. HIFK:n ja IFK Mariehamn:n välillä.

”Olimme yhteydessä Suomen Reserviupseeriliittoon, sillä haluamme osoittaa arvotustamme ja kiitollisuuttamme liitolle ja sen jäsenkunnalle, jotka toiminnallaan ovat olennaisesti lisänneet ihmisten turvallisuuden tunnetta. Kiitos, että olette olleet aktiivisina olemassa silloinkin, kun mitään kriisiä ei ole ollut käsillä.”

Kampanjaan varatut liput varattiin nopeasti loppuun, jonka seurauksena seura päätti lisätä lippujen määrää vielä 300 lipun verran. ”Olimme ilahtuneita liiton positiivisesta ja innostuneesta vastaanotosta ajatuksellemme yhteistyöstä! Vähintään yhtä ilahtuneita olemme olleet jäsenkunnan vastaanotosta,” Walden sanoo.

HIFK: n tavoitteena on sijoittua Veikkausliigassa kuuden parhaan joukkoon. Tätä suurempi tavoite on lähivuosina nousta Suomen kiinnostavammaksi jalkapallon seurajoukkueeksi. Tämän sekä urheilullisen menestyksen seura haluaa toteuttaa vastuullisella ja kunnioittavalla tavalla, yhdessä tekemällä. ”Se on tapa, joka on kestävä.”

Lippuja on lunastettavissa perjantaihin 8.4.2022 asti. Ohjeet ja linkki on lähetetty kaikille niille liiton jäsenille sähköpostitse, joilta löytyy sähköpostiosoite Maanpuolustusrekisteristä ja jotka eivät ole peruuttanut liiton uutiskirjettä.