Teksti: Reserviupseeriliitto

Keski-Suomen Reservipiirien esittelyvideo Vuoden viestintäteko 2022

Vuoden viestintäteko -tunnustuspalkinto myönnettiin Keski-Suomen Reservipiireille eli Keski-Suomen Reserviupseeripiirille ja Keski-Suomen Reserviläispiirille maanpuolustustoiminnan esittelyvideosta. Video julkaistiin viime vuoden lopulla ja se on esillä piirien nettisivuilla: https://www.ksrespiirit.fi

”Video esittelee näyttävästi maakunnan monipuolista maanpuolustustoimintaa. Se on teknisesti hyvin toteutettu, laadukas ja sanomaltaan selkeä. Tämän päivän viestinnässä korostuu toiminnallisuus, joten hyvin tehty video on monikäyttöinen ja toimiva toiminnan esittelytapa”, toteaa Suomen Reserviupseeriliiton toiminnanjohtaja Janne Kosonen.

Vuoden viestintäteko -palkinnon vastaanotti Keski-Suomen Reservipiirien toiminnanjohtaja Tapio Paappanen.

Reserviläisjärjestöjen Vuoden piirilehtipalkinto myönnettiin vuodesta 1996 lähtien ansioituneelle piirilehdelle. Vuosittain myönnetyn huomionosoituksen palkintona on ollut uusimaalaisen reserviläisaktiivi Reijon Nummelan lahjoittama Sananvapauden Pro Patria -patsas.

Vuonna 2017 perinteinen Vuoden piirilehtipalkinnon tilalle tuli Vuoden viestintäteko -tunnustuspalkinto, joka voidaan myöntää piirilehden lisäksi piirin tai reserviläisyhdistyksen nettisivustolle, muulle sähköiselle viestinnälle, videolle tai yksittäisen tapahtuman viestintäkokonaisuudelle. Tunnustuspalkinto voidaan myöntää myös ansioituneelle viestinnän tekijälle.

Palkinnon saajan ratkaisee Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton nimittämä toimikunta. Tunnustuspalkinnon saajan nimi liitetään edelleen Sanan vapauden Pro Patria -kiertopalkintoon. Lisäksi palkintoon liittyy 500 euron apuraha.