Teksti: Janne Kosonen

Kokonaisturvallisuus 2015 -tapahtuma onnistui hyvin

Tampereen Kokonaisturvallisuus 2015 -suurtapahtumassa 4. – 6.9. vieraili arviolta noin 20 000 kävijää ja messuihin tutustui Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa yhteensä 16 218 vierasta. RUL:n järjestämään Reserviupseeripäivä -seminaariin osallistui yli sata henkilöä ja liiton osastolla kävi viikonlopun aikana runsaasti reserviläistoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä.

RUL:n osaston vetonauloina olivat air soft -ammunta sekä mahdollisuus testata oma puristusvoimansa. Molemmat toiminnot kiinnostivat viikonlopun aikana useita satoja henkilöitä. RUL:n osasto toteutettiin yhdessä Reserviläisurheiluliiton (RESUL) sekä Tampereen Reserviupseereiden ja Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseereiden kanssa.

Kokonaisturvallisuus 2015 -suurtapahtuma oli kaikkiaan onnistunut tapahtuma. Puolustusvoimat oli mukana messuilla näyttävästi. Samoin poliisin ja pelastuslaitoksen osastot keräsivät runsaasti turvallisuudesta kiinnostuneita tutustumaan. Kaikkiaan Kokonaisturvallisuus kokosi enemmän kävijöitä kuin vastaava tapahtuma Lahdessa 2012 tai Tampereella 2005.

Air soft -ammunnassa palkittiin jokaisen päivän nopein ampuja. Kaikkein ampuneiden samoin kuin kaikkien arvontalipun jättäneiden henkilöiden kesken arvottiin RUL- ja RESUL-tuotepalkintoja. Palkinnot on postitettu voittajille.

Kiitos kaikille RUL:n osastolla vierailleille!