Kuva: Antti Pynttäri/Reserviläisliitto Teksti: Reserviupseeriliitto

Liitoilta merkittävä lahjoitus Ukrainalle

Reserviläisliitto ja Suomen Reserviupseeriliitto järjestivät yhdessä koko syyskuun ajan Maaottelumarssi -etämarssitapahtuman. Kaikki, jotka suorittivat vaaditun marssimatkan, oli myös mahdollisuus tilata muistoksi marssimerkki 10 euron hintaan ja samalla tukea Ukrainaa. Vähimmäisvaatimus oli 10 kilometrin matka kävellen tai juosten yhden vuorokauden aikana.

Marssimerkin lunasti itselleen 1 707 henkilöä, joten lahjoituspotti nousi huikeaan 17 070 euroon. Marssimerkeistä saadut tuotot lahjoitettiin lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Reserviläisliitto ja Suomen Reserviupseeriliitto ovat nyt tehneet lahjoituksen kahteen kohteeseen. Lahjoituskohteet ovat suora tuki Ukrainan armeijalle sekä lahjoitus Kirkon Ulkomaanapuun. Lahjoitussumma jaettiin tasan kahteen osaan eli edellä mainitut saivat molemmat 8 535 euroa.

Kiitos vielä kaikille marssihaasteeseen sekä hyväntekeväisyystempaukseen osallistuneille. Marssimerkit on postitettu merkin tilanneille marras-joulukuun vaihteessa. Seuraava Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton yhteinen Maaottelumarssi marssitaan syyskuussa 2023.

Uutinen on alunperin julkaistu Reserviläinen 8/22 -lehdessä.

Näin luet Reserviläisen näköislehden

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan KIRJAUDU-painiketta ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin KIRJAUDU-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaan Luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Paina Aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin Reserviläisliiton jäsennumero. Löydät helpoiten jäsennumeron jäsenkortistasi.