Teksti: Reserviupseeriliitto

Mikko Halkilahdelle liiton pienoislippu

Suomen Reserviupseeriliitto järjesti perjantaina 24.1.2020 puheenjohtajien vaihtotilaisuuden Katajanokan Kasinolla Helsingissä. Tilaisuudessa liiton entinen puheenjohtaja Mikko Halkilahti sekä vuoden 2020 alusta aloittanut uusi puheenjohtaja Aaro Mäkelä vastaanottivat tervehdyksiä ystäviltä ja yhteistyökumppaneilta.

Tilaisuuden alussa Aaro Mäkelä luovutti Mikko Halkilahdelle liiton pienoislipun kiitoksena kuuden vuoden ajan tehdystä työstä liiton hyväksi. RUL:n pienoislipun voi liittohallitus myöntää harvinaisena kunnianosoituksena liiton kehittämiseksi ja sen tarkoitusperien edistämiseksi erityisen merkittävällä tavalla vaikuttaneesta pitkäaikaisesta johtajatoiminnasta. Halkilahdelle myönnettiin liiton pienoislippu numero 10.

Liitto luovutti samaisessa tilaisuudessa myös liittohallituksen myöntämän liiton pronssisen ansiomitalin Eija Halkilahdelle huomionosoituksena tuesta, jota hän on miehensä puheenjohtajakaudella antanut, sekä aktiivisesta edustamisesta puheenjohtajan rinnalla liiton ja sen yhteistyökumppaneiden tapahtumissa.