Kuva: Susanna Takamaa Teksti: Reserviupseeriliitto

RES kutsuu mukaan sotilasmoniotteluihin

Reserviläisliitto järjestää kolmen erillisen päivän mittaisen sotilasmoniottelukurssin, jossa pääsee tutustumaan MILCOMP:n lajeihin.

Lajeja ovat kivääri- ja pistooliammunta, käsikranaatin pituus- ja tarkkuusheitto, sotilasesterata ja esteuinti, maastojuoksu sekä suunnistus.

Reserviläisliitto (RES) on jäsenenä kansainvälisessä aliupseerijärjestössä CISOR:ssa, jonka vuoden 2023 sotilasmoniottelut kilpaillaan Saksassa kesäkuussa. Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) puolestaan järjestää Naton reserviupseerijärjestö CIOR:n kesäkongressin Helsingissä kesäkuussa 2023, jonka yhteydessä kilpaillaan perinteinen sotilasmoniottelu MILCOMP (military competition).

Kurssikokonaisuus sisältää kolme harjoitusjaksoa 22.10.2022, 25.2.2023 ja 1.4.2023. Se on erinomainen tilaisuus saada käsitys sotilasmoniotteluista ja treenata siihen liittyviä lajeja. Kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset ovat tervetulleita kurssille,  mutta se on kohdennettu erityisesti RES:n ja RUL:n jäsenyhdistysten jäsenille.

Lue lisää kurssista täältä ja ilmoittaudu mukaan! RUL:n MILCOMP-joukkueet karsitaan jälleen tulevana keväänä kesän 2023 kesäkongressia varten.